'Bagedyst'-deltager skal giftes: - Det er håbløst

Det er kommet bag på Ditte Julie Jensen fra ’Den store bagedyst’, hvor stort et arbejde et bryllup virkelig er

Ditte Julie Jensen på den røde løber i går aftes. Foto: Jonas Olufson
Ditte Julie Jensen på den røde løber i går aftes. Foto: Jonas Olufson

Hun kan bage kager som få. Det beviste Ditte Julie Jensen i ’Den store bagedyst’, hvor hun nåede semifinalen i 2015.

Her udviste hun et stort overblik, når der skal skulle kreeres kager, der kunne imponere konditor Mette Blomsterberg, og det overblik har hun i den grad brug for i disse dage.

Hun lever i dag af at udgive bøger, udvikle opskrifter til firmaer, afholde kurser og undervise børn i bagning. Det betegner hun selv som ’totalt optimalt’, men forude venter en lykkelig begivenhed, som tager meget af hendes tid.

Liv Martine Hansen kan kalde sig vinder af 'Den store bagedyst' 2015. (Foto: DR/Sanne Christophersen) TV Sejrs-rus i Mokai-brus: Liv vinder Den store bagedyst

Hun skal nemlig giftes med sin kæreste gennem små 10 år. I august gik han på knæ, til september skal de giftes, og ’Bagedyst’-deltageren har måtte sande, at et bryllup er et stort projekt.

- Det er håbløst. Alle andre mennesker har jo booket sådan noget to år ud i fremtiden. Det er et kæmpe projekt, og der er næsten ingenting på plads, fortalte hun med et grin, da Ekstra Bladet mødte hende på den røde løber til gallapremieren på ’Fifty Shades – I mørket’.

Hun fortsatte.

- Det er virkelig kommet bag på mig, hvor langt ude i fremtiden, vi burde have lagt det. Vi har styr på kirken, og det er det. Alle boldene er kastet op i luften, men derfra til at de bliver samlet, der er virkelig langt, lød det med et grin.

Liv Martine Hansen vandt onsdag aften 'Den store bagedyst'. (Foto: DR) TV Tidligere kagedronning hylder Liv

Dog har hun og kæresten dannet sig et overblik over, hvilken slags bryllup de vil have. Det skal ikke være lille, men heller ikke for stort.

- For os er festen det vigtigste. Vi vil gerne have masser af musik og masser af god mad. Altså en kæmpe fest, hvor folk bliver hængende med en kæmpe brandert til klokken lort om natten, dét ville være optimalt.

En anden ting, der heller ikke kommer til at blive et problem, er bryllupskagen. Den bliver nemlig lige præcis, som Ditte Julie Jensen vil have den.

- Jeg skal selv lave kagen. For at være ærlig, så tør jeg ikke at overlade det til andre, griner hun.