Bagedyst-Micki tvivlede: ’Ville folk se på en overvægtig kineser?’

 - Vi har ét liv og det vil jeg hellere nyde end nøjes med at kigge på kagerne, sagde Micki Cheng i Aftenshowets snak om overvægt

Micki Cheng lever fint med sin overvægt. Foto: Carsten Mol/DR.
Micki Cheng lever fint med sin overvægt. Foto: Carsten Mol/DR.

Han blev kendt som den glade og overordentligt dygtige amatørkonditor i forrige sæson af DR1’s megasucces ’Den store bagedyst'.

Micki Cheng med det asiatiske ophav har dog ikke altid kunnet grine ligeså meget til verden, som han kunne, da han blev bage-darling nummer et hos Mette Blomsterberg og co.

Se også: Micki: - Jeg tudede hele vejen på arbejde

Et livslangt makkerskab med overvægten har til tider gjort Micki trist, når grimme tilråb fra omgivelserne har ramt, hvor det gjorde allermest ondt, men i dag lever han fint med de ekstra kilo.

Det fortalte han onsdag aften i Aftenshowet.

- Man behøver ikke være ’sjuuuuuuuu’ (radmager, red.) for at være okay.

- Jeg elsker bare mad og kage. Jeg spiser også mange salater, men har jeg lyst til en kage, så spiser jeg den. Det der med ’det må du ikke, for det er ikke fredag eller lørdag’ – altså, nej!, fastslog Micki Cheng, der har lært at leve med eventuelle barske bemærkninger og forargede blikke.

Se også: Efter drabs-afsløring: Bage-Micki får trøst og støtte

- Mange gange bliver man ked af det, for det ligger jo dybt indeni én, at man er overvægtig, men nu er det bare sådan, det er.

- Vi har ét liv. Det vil jeg hellere nyde end at nøjes med bare at kigge på kagerne.

- Da jeg meldte mig til 'Den store bagedyst', gjorde jeg mig en masse tanker. Ville folk gerne se på ’en overvægtig kineser, der bager kager’, men det viste sig jo, at folk kunne li’ mig for den, jeg er. På trods af dobbelthager og mormorarme.

Mest læste i flash!
Hent flere