Bendtner bløder: Dyrt smykkeeventyr giver underskud

Nyt regnskab viser, at fodboldspillerens dyre forretning har været et flop

Nicklas Bendtner har scoret mange kasser på fodboldbanen, men det har været svært for ham at overføre successen til erhvervslivet. Foto: Tariq Mikkel Khan
Nicklas Bendtner har scoret mange kasser på fodboldbanen, men det har været svært for ham at overføre successen til erhvervslivet. Foto: Tariq Mikkel Khan

Det kommer til at tage lang tid for Nicklas Bendtner at få gang i sin smykke- og urforretning.

Der er stort set ingen aktivitet i selskabet og en negativ egenkapital i millionklassen. Det viser regnskabet for 2016, hvor der et mindre underskud på 65.000 kroner.

Planerne var ellers store, da Nicklas Bendtner i 2010 støbte firmaet sammen, fordi han ville lukrere på engrossalg af lækre smykker og dyre ure.

- Jeg er gået sammen med en af verdens førende smykkedesignere, og vi arbejder begge to for at få et fantastisk design, som vi begge kan være stolte af, ud af anstrengelserne. Det er et fedt projekt, som jeg glæder mig meget til at bruge en masse tid på fremover, sagde han til BT dengang.

Nicklas Bendtner har været på ferie med sin kæreste i det græske øhav. Foto: Tariq Mikkel Khan Skandinavien Se billederne her: Bendtner på våd badeferie med kæresten

'Fodbold er hans arbejde'
Firmaet hed i 2010 NB Jewellery Aps, så ændrede han i 2013 navnet til Noble by Bendtner Jewellery Aps, og i 2014 cementerede han, at smykke- og urforretningen var fortid, da han kaldte det Selskabet NB af 9. december 2010 Aps.

Bendtners agent slår da også fast, at han nu fokuserer på sit boldspil og ikke sine erhvervsdrømme.

- Lige nu bliver der fokuseret på fodbold. VI har lagt en plan om, at nu er det fodbold, der er hans arbejde, siger Ivan Marko Benes.

Lånte firmaet millioner
Det nye regnskab viser, at virksomheden har en kedelig egenkapital på - 6,7 millioner kroner, og Bendtners revisor skriver, at selskabet holdes i live med et lån for 7,6 millioner kroner fra Bendtners egen pengepung.

Nicklas Bendtner i selskab med Rosenborg-legenden Nils Arne Eggen efter træning i Rosenborg - og inden Instagram... Foto: Tariq Mikkel Khan Intl. fodbold Rapfodet Bendtner dummer sig igen på Instagram

Revisoren forsikrer dog om, at selskabet godt kan klare sig igennem 2017 på trods af underskuddet, fordi det har rygdækning i Bendtners private økonomi.

Gået ned i løn
Det skulle man også tro kan lade sig gøre, eftersom Bendtner har en fed hyre som i det norske.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger får Nicklas Bendtner en årsløn i Rosenborg BK, der ligger i omegnen af fire millioner kroner. Det svarer til en månedsløn på 333.000 kroner.

Nicklas Bendtner og kæresten Natasja Madsen (til højre i sort trøje) landede mandag i København efter en ferie i Milano. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte Se de afslørende billeder: Her er Bendtners nye teenage-flirt

Selv om det er langt flere penge, end hr. og fru Jensen er vant til at se på lønsedlen, er det i småtingsafdelingen for Nicklas Bendtner.

Ekstra Bladet har tidligere fortalt, at han i Arsenal og Wolfsburg fik 22 millioner kroner om året for at trille bold. Det svarer til 1,8 millioner kroner om måneden.

Rosenborg BK, der i skrivende stund ligger nummer et i den norske Eliteserien, spiller deres næste kamp på udebane 18. juni mod Haugesund.