Bendtner taler ud om voldsom bilulykke

Nicklas Bendtner er stadigvæk mærket af den voldsomme bilulykke i 2009

Nicklas Bendtner har siden den dramatiske bilulykke for 11 år siden kæmpet for at komme tilbage i form. Den dag i dag er han stadigvæk mærket af ulykken, og den spiller en stor rolle i forbindelse med hans følgeskader.

Nicklas Bendtner kørte galt i sin Aston Martin på vej til træning i den engelske fodboldklub Arsenal. I det nyeste afsnit af Dplay-serien 'Bendtner & Philine' fortæller Nicklas Bendtner, at en modkørende bil svingede ud foran ham, da han kørte galt. Han skulle angiveligt have kørt 160 kilometer i timen.

Se også: - Jeg har mistet kørekortet

Mens bilen blev totalt skadet, slap Bendtner nærmest mirakuløst uden store synlige skrammer. Men selvom der ikke var synlige skader at se på Bendtner, måtte han alligevel kæmpe sig ud af bilen ved hjælp af sin overkrop, da følelsen i benene var forsvundet.

Det kom som et stort chok for den professionelle fodboldspiller, da han pludselig ikke kunne mærke sine ben, som er altafgørende for hans karriere.

- Jeg prøvede at få gang i benene ved at slå på dem og prøve at bevæge dem. Grundet den store 'impact', sker der ikke rigtig noget, så jeg panikker helt vildt. Det ender med, at jeg kan mærke følelse i dem og får gang i dem, siger Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner totalsmadrede sin Aston Martin på vej til træning. Foto: Shutterstock.
Nicklas Bendtner totalsmadrede sin Aston Martin på vej til træning. Foto: Shutterstock.
 

Tog tøjet af
Efter han fik følelsen tilbage i sine ben, begyndte Bendtner at tage tøjet af og sparke sidespejlet af den allerede totalskadede bil, så han kunne se, om der der var nogen knogler, der stak ud de forkerte steder.

Se også: Bendtner afslører seriøst tilbud

- Det var så voldsomt. Jeg har aldrig følt noget lignende, siger Nicklas Bendtner.

På trods af den voldsomme bilulykke var Bendtner tilbage til træning efter kun tre-fire dages hvile, dog dopet på piller for at holde smerten nede.

Kort tid efter må han erkende, at ulykken har efterladt større skader end først antaget.

- Vi spiller en kamp på hjemmebane mod Tottenham, og efter kun 20 minutter af kampen oplever jeg lyskebrok-situationen, siger Nicklas Bendtner.

Ulykken resulterede i, at Nicklas Bendtner få dage efter måtte undvære Champions League-opgøret mod Olympiakos og var skadet i en længere periode.

Nicklas Bendtner er aktuel i Dplay-Serien 'Bendtner & Philine'. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nicklas Bendtner er aktuel i Dplay-Serien 'Bendtner & Philine'. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
 

Du kan se episoden i videoen øverst i artiklen og afsnittet på DPLAY.