Birthe Kjær: Har opgivet at få kærester

Den 67-årige dansktop-sangerinde har aldrig levet i længerevarende forhold

Birthe Kjær kalder sig ekspert i kortvarige forhold. Foto: Mogens Flindt
Birthe Kjær kalder sig ekspert i kortvarige forhold. Foto: Mogens Flindt

Det lyder svært festligt, når Birthe Kjær sætter gang i 'Den Knaldrøde gummibåd', og der var heller ikke et øje tørt, da hun valgte at 'Gå til bal uden trusser', men virkeligheden er knapt så opsigtsvækkende eller lystig, hvis man skal tro hendes udsagn i det store interview, som Ugebladet Søndag bringer i denne uge.

Se også: 50 år med fest og ballade

Her fortæller sangerinden nemlig ærligt og med en anelse tristesse, at hun hele livet har været ekspert i kortvarige forelskelser.

- Nu hvor jeg er blevet ældre, tænker jeg, at jeg burde have arbejdet noget mere med kærligheden og ikke have givet op så hurtigt. Mit længstvarende forhold var det med Fritz Schur, og det varede to et halvt år. Det gik desværre heller ikke af flere årsager. Det var en dejlig tid, og han var en skøn fyr, men det fungerede ikke, forklarer Birthe Kjær.

Se også: Birthe Kjær til frækt bryst-show

Og hun tilføjer:

- I dag tror jeg på en eller anden måde, at jeg har opgivet. Jeg ved ikke, hvor almindeligt det er, når man er 67 år at gå ud og finde sig en kæreste. Det er ikke noget, jeg søger, for jeg hviler i mig selv, og jeg har det godt. Nogle gange tænker jeg: 'Jamen orker du egentlig?' Og ja, det gør man jo, hvis man er virkelig forelsket. Men når jeg tænker på en endnu ikke eksisterende kærlighed, så orker jeg næsten ikke. Så jeg tror ikke på, at jeg får flere kærester. Men skulle der dumpe én ned fra himlen, ville det da være dejligt, siger hun.

Johnny Hansen tjener godt på at være musiker. Pengene investerer han i ejendomme i sin hjemby, Hurup Thy. (Foto: All Over) Kendte Stort dansktop-tema: Sådan bruger Kandis-Johnny millionerne