Bjerrehuus om Janus Friis: Ydmyget og til grin

IT-milliardæren skraber bunden, når han går efter at ødelægge Auras karriere, mener Suzanne Bjerrehuus

Janus Friis og Auras voldsomme brud kommer til at kræve mange timers terapi, mener Suzanne Bjerrehuus. (Foto: Polfoto)
Janus Friis og Auras voldsomme brud kommer til at kræve mange timers terapi, mener Suzanne Bjerrehuus. (Foto: Polfoto)

Krigen mellem Janus Friis og hans eks-forlovede, Aura Dione, har bragt det værste frem i it-milliardæren. Det mener Suzanne Bjerrehuus, som har fulgt med i rigmandens kamp mod Aura.

-En forsmået mand er det værste, der findes. Han er så ydmyget og såret og føler sig snydt, bedraget og til grin, og nu vil han bare ramme hende, hvor det gør allermest ondt, nemlig på hendes musik. Det er jo hendes lille baby. Hold kæft, hvor er det synd for hende. Han er uden for pædagogisk rækkevidde, siger hun og sammenligner Janus Friis og Auras skilsmisse med en nabostrid, hvor man driver hinanden længere og længere ud. 

Se også: Janus Friis: Kontrollen er stadig min

- Det er synd for dem begge to, de ender jo med at skulle i terapi mange år fremover. Godt de ikke har børn, konstaterer Suzanne Bjerrehuus.

Parret skulle have været gift, men nu er kærligheden mellem Janus og Aura endt i et bittert opgør. (Foto: Douglas C. Pizac & Anthon Unger)
Parret skulle have været gift, men nu er kærligheden mellem Janus og Aura endt i et bittert opgør. (Foto: Douglas C. Pizac & Anthon Unger)

Ekstra Bladet skriver onsdag, at Skype-Janus forsøger at få Aura til at tilbagebetale et lån på 15 millioner kroner. Han har fremlagt en stak bilag for udgifter, som han hævder at have betalt for sangerinden.  Blandt andet en regning på 455.082 kroner for musikvideoen til hendes hit ’In love with the world’. Ifølge Aura har hun aldrig skrevet under på et lån på 15 millioner kroner.

Janus Friis har, angivelig, fået Aura til at skrive under på, at hun ikke må udtale sig om ham. Foto: Uffe Kongsted Kendte Janus truer Aura til tavshed

Sexolog Joan Ørting peger på, at Janus Friis skjuler sine sårede følelser bag vrede.

-Fra at være være en af verdens dejligste mænd, er han blevet til en, der bare vil hævne sig. Man ser tit kvinder opføre sig, som han gør i en skilsmisse, hvor manden har fundet en anden. Så bliver de meget smålige og hævngerrige. Janus bruger sin magt med penge. Men har er jo tydeligvis såret, og så går han i krig med hende, i stedet for at sige, at det gør ondt, siger Joan Ørting.

Se også: Janus stævner Aura i ny retssag

Hun mener, at Janus Friis med bruddet fra Aura har fået bekræftet en følelse af, at man ikke kan stole på kvinder.

- Han har oplevet svigt før, og så  reagerer han med vrede, selv om sandheden i virkeligheden er sorg og svigt og barndomstraumer. Han oplever pludselig, at hans penge ikke hjælper kærlighedslivet, og det er helt uforståeligt for ham, for hvor ligger hans magt så, siger Joan Ørting.

Se også: Krigen optrappes: Janus lukker for pengestrømmen

Janus Friis sagsøger Aura Dione for to-cifret millionbeløb. (Foto: Douglas C. Pizac & Anthon Unger) Kendte Milliardær-Janus stævner Aura for 15 millioner

Auras karriere koster kassen, viser bilag, Ekstra Bladet er i besiddelse af. (Arkivfoto: Michael Kappeler/DPA). Kendte Skype-Janus: Sådan brugte Aura mine millioner