Blachman sviner dansk sangerinde: Sang stinkende falsk!

'X Factor'-dommeren mener, at det nærmere bør være Fallulah, der var på crack, da hun optrådte i programmet

Dommer i X Factor, Thomas Blachman. Foto: Mogens Flindt
Dommer i X Factor, Thomas Blachman. Foto: Mogens Flindt

På fredag begynder ’X Factor’s liveshows. Det bliver uden deltagerne Liv og Rosa, der fredag aften begge fik sparket af Thomas Blachman, som i stedet valgte at satse på den unge sangskriver Mia fra Ølsted.

Det faldt blandt andre sangerinden Fallulah for brystet, og hun sendte en skarp kritik af Thomas Blachman på Twitter.

- Nej nej nej. Er du på crack Blachi, skrev sangerinden, inden hun fulgte op med et nyt tweet.

- For faen Blachi. Smider lige den bedste hjem, lød det ærgerligt fra sangerinden.

De tre dommere i X Factor, Mette Lindberg, Thomas Blachman og Remee. Foto: Mogens Flindt
De tre dommere i X Factor, Mette Lindberg, Thomas Blachman og Remee. Foto: Mogens Flindt
 

Thomas Blachman fortryder sit valg. Foto: DR TV - 10. feb. 2017 - kl. 16:12 Blachman bøjer reglerne: Gammel deltager vender tilbage i aften

Da Ekstra Bladet møder Thomas Blachman ved et pressemøde mandag og forholder ham tweetet, sender han kritikken direkte tilbage, hvor den kom fra.

- Det var en professionel vurdering fra mig. Fallulah er jo også selv en god sangskriver (ligesom Mia, red.), hvilket har gjort hendes karriere relevant. For som sanger er hun der måske ikke lige, lyder det roligt fra Thomas Blachman, der fortsætter.

- Så det er da fedt nok, at hun tror, jeg var på crack, men det var måske hende, der var på crack, da hun sang stinkende falsk i Parken under et ’X Factor’-show.

Deltagerne i årets første liveshow. Foto: Mogens Flindt
Deltagerne i årets første liveshow. Foto: Mogens Flindt
 

Se også: Sangerinde til Blachman: Er du på crack?

Fallulahs tweet blev af flere medier opfattet, som om at det var deltageren Liv, hun mente var den bedste. Senere præciserede Fallulah dog på Twitter, at det var Rosa, hun ikke forstod, at Blachman sendte ud.

Skal have en karriere
Da Ekstra Bladet snakker med Thomas Blachman, taler han om den vanskelige situation, han havde, da han skulle sende Liv ud af programmet. I hans øjne var det et stjerneskud, han måtte sende ud. Men også et stjerneskud med sangtekniske begrænsninger. Ifølge 'X Factor'-dommeren er potentialet ganske enkelt større i unge Mia.

- Jeg interesserer mig meget for, at der skal kunne ske noget med artisterne efterfølgende. Det vil sige, at eksempelvis Mia, der skriver sine egne sange, det er sådan noget, der gør, at de også kan få en karriere efterfølgende, siger han.

Se også: Popstjerner uden xx-faktor i Forum

Ude af tanke ude af sind gælder dog ikke for Blachman, der giver en håndsrækning til den unge sangerinde, som han selv valgte at smide på porten.

- Liv vil jeg gerne prøve at etablere en eller anden form for samarbejde med på et tidspunkt og prøve at hjælpe hende. Jeg havde en stor fornøjelse med Citybois, som jeg bad min manager tage sig af, og der er en masse mennesker derude, som også vil kunne gøre en masse godt for hende, slår han fast.

Skærm

Mest læste i flash!