Blachman: Tvillingerne skal opleve mere liv

Inden første liveshow er Blachman fortrøstningsfuld. Han mener, at han har valgt de rigtige grupper. Han forklarer, hvorfor han fravalgte tvillinger

Thomas Blachman skulle inden første liveshow på fredag vælge mellem Rie og Finn og tvillingerne Second Venue. Han endte med at vælge Rie og Finn, selvom han ikke var imponeret over deres performance.

- Rie har om noget oplevet noget liv. Det mangler de to piger især. Det kan jo ikke være min opgave som 51-årig mand at fortælle de unge piger, hvordan de skal te sig, siger Thomas Blachman.

Thomas Blachman mener, at han har ofret halvdelen af sit liv på at stimulere en hel generation. Det er alle ikke helt tilfredse med. (Foto: Anthon Unger) TV Blachman: De elsker mig jo, for fanden

Det var deprimerende

I første omgang gav Thomas flere gange udtryk for, at han absolut ikke var tilfreds med de grupper, der er med i år. Men det ser lysere ud lige inden første liveshow går i gang.

- Det så håbløst ud som udgangspunkt. Når du har så mange plus 50, der kommer ind og ikke kan en skid med deres blomster og alt muligt andet. Det er jo deprimerende, siger han.

Men dommeren ser nu lysere på sine grupper, selvom han dog mener, at Lina og Remee har 'bedre biler i garagen'.

Foto: Klavs Bo Christensen Kendte Blachman: Jeg lider af en eller anden forstyrrelse

Se klippet med Blachman over artiklen