Blomsterberg fortæller hemmelighed om Bagedyst-farvel

Konditoren er blevet noget overrasket over at læse historier om, hvorfor hun stopper på det populære program

Castingen til den kommende sæson af 'Den store bagedyst' gik i gang tidligere på ugen. Foto: DR/Carsten Mol
Castingen til den kommende sæson af 'Den store bagedyst' gik i gang tidligere på ugen. Foto: DR/Carsten Mol

Mette Blomsterberg var ved at få bagværket i den gale hals, da hun, i det hun kalder den kulørte presse, kunne læse om, hvorfor hun har valgt at sige farvel til 'Den store bagedyst'.

Derfor tager hun nu bladet fra munden og løfter lidt mere af sløret for beslutningen, som ikke skyldes, at hun er ved at gå på røven - eller på numsen, som det så pænt hedder på blomsterbergsk.

Se også: Blomsterberg om exit: Jeg har grædt mine tårer

- Som nogen sikkert har læst i den 'knap så troværdige' kulørte ugebladspresse, så er jeg åbenbart nærmest ved at gå fallit, og ingen vil længere besøge min café & konditori i Lyngby, eller bruge mit bageudstyr, dejprodukter eller mine frosne desserter...!!! Men skal jeg fortælle jer en 'hemmelighed' - kun mellem os; det passer ikke..;0), skriver hun på et længere opslag på Facebook.

Mette Blomsterberg har kun givet interview til dr.dk og til BilledBladet i forbindelse med, at hun traf beslutningen om, at hun har været dommer for sidste gang i 'Den store bagedyst', og det har fået andre medier til at digte, mener hun.

Mette Blomsterberg har været dommer i samtlige fem sæsoner af 'Den store bagedyst'. Foto: DR/Sanne Christophersen TV - 11. jan. 2017 - kl. 19:24 Kagekendissser står i kø for at overtage Blomsterbergs job

- Når man vælger ikke at tale med denne del af pressen, så får de hurtigt andre, 'sjove' vinkler på historien - de er mega kreative - dén ros skal de da ha'...Det ér da osse for sjovt at forestille sig, at jeg ganske frivilligt skulle sige mit gode job op som Bagedystdommer, hvis jeg samtidigt var ved at skulle gå på numsen, eller intet har at lave.. skriver hun og lukker lidt op for sin økonomi.

- Det har hélt rigtigt kostet noget at bygge caféen både om & op, og ja, det har jeg da lånt penge til. Dét er da helt normalt. (Det havde da været fedt & noget nemmere, hvis jeg var blevet født med den såkaldte 'guldske' i munden), skriver hun og gentager igen, at den virkelige årsag til, at hun har valgt at kvitte programmet, er, at hun drømmer om at få tid til at lave endnu en bagebog.

Mette Blomsterberg er tilbage på skærmen til foråret i fornøjeligt selskab med James Price.

Se også: Chokmelding fra Blomsterberg - stopper i Bagedysten

Mest læste i flash!