Blomsterbergs café i økonomisk kage

I aften er Mette Blomsterberg tilbage på tv i bedste sendetid. Det får hun forhåbentlig en god hyre for, for hendes café giver underskud

Mette Blomsterberg tjente i 2017 ikke penge på at drive sin café i Lyngby. Foto: All Over Press
Mette Blomsterberg tjente i 2017 ikke penge på at drive sin café i Lyngby. Foto: All Over Press

Der er gyngerne og karusellerne. Givtige forretninger og kageeventyr, der ikke klinger i kassen.

Mette Blomsterbergs café i Lyngby hører til den sidste. Det viser det seneste regnskab fra Blomsterbergs Café ApS.

'Resultatet af selskabets aktiviteter udviste i regnskabsåret et negativt resultat, og har således ikke indfriet de forventninger, der var stillet til året. Der forventes et mindre negativt resultat i næste regnskabsår', står der i regnskabets ledelsesbertning.

Selvom Mette Blomsterberg langer kager over disken i en lind strøm, tjener hun altså ikke penge på det. Årets resultat blev et minus på 60.199 kroner, og det betyder, at egenkapitalen nu er under en halv million kroner.

I 2016 præsterede hun i sin café sorte tal i form af et beskedent overskud på 78.861 kroner.

Mette Blomsterberg har i seneste regnskabsår forsøgt at tilpasse sin forretning ved blandt andet at skære ned på personaleudgifterne. I 2016 lød de på 4.693.391 kroner, mens de i 2017 er skåret ned til 3.899.747 kroner.

Metter Blomsterberg skal være med i et nyt TV 2-program. Foto: Polfoto/Jacob Ehrbahn TV Efter bakexit: Mette Blomsterberg får nyt job

Det negative resultat fra Blomsterbergs café afspejles også i Mette Blomsterbergs holdingselskab, Gloria Lama Holding ApS. Moderselskabet tabte 72.600 kroner sidste år.

Ud over at drive café har Mette Blomsterberg gang i andre projekter, der kan skæppe i kassen. I aften er hun tilbage som vært på 'Sukkertoppen' på TV2, hvor hun guider seerne igennem bageprogrammet, hvor nogle af landets dygtigste konditorer kæmper mod hinanden.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar til de røde regnskabstal, men Mette Blomsterberg har ikke ønsket at udtale sig.

Castingen til den kommende sæson af 'Den store bagedyst' gik i gang tidligere på ugen. Foto: DR/Carsten Mol Danske kendte Blomsterberg fortæller hemmelighed om Bagedyst-farvel