Bøf-Palle i ny nedtur

Stifteren af Jensens Bøfhus har sat prisen ned på sin kæmpevilla

For 24 millioner kan du købe denne villa, der er sat til salg af Palle Skov Jensen, stifter af Jensens Bøfhus. Foto: LILIENHOFF
For 24 millioner kan du købe denne villa, der er sat til salg af Palle Skov Jensen, stifter af Jensens Bøfhus. Foto: LILIENHOFF

Først røg restaurantkæden Jensens Bøfhus fra Palle Skov Jensen og over på hænderne af otte nye investorer. Så blev pragtvillaen på en af Odenses dyreste veje sat til salg for 28,5 millioner kroner.

Men ligesom med den pressede bøfrestaurant har svært ved at få fat i kunderne, har prisen på den 355 kvadratmeter store hytte haft det.

Direktør Palle Jensen vil absolut ikke have, at Jacob Jensen kalder sin restaurant for 'Jensens Fiskerestaurant' (Foto: Carsten Andreasen) Samfund Jensens: Vi har ikke følt os truet af dem

Derfor er prisen nu røget ned med 4,5 millioner kroner, hvilket svarer til et fald på 16 procent.

Stor grund

Palle Skov Jensen byggede Jensens Bøfhus op. Efter flere års nedtur er han nu fortid i kæden. Foto: PR
Palle Skov Jensen byggede Jensens Bøfhus op. Efter flere års nedtur er han nu fortid i kæden. Foto: PR
 

For de nu 24 millioner får køberen swimmingpool, udhus og 3393 kvadratmeter grund.

Palle Skov Jensen er manden bag Jensens Bøfhus, der i 2011 var helt oppe og have en egenkapital på 73 millioner kroner. Men allerede året efter startede den økonomiske nedtur for Jensens Bøfhus.

Linda og Jesper Jensen ejer Jensens Mad. (Foto: Mikkel Tariq Khan) Samfund Overgiver sig ikke frivilligt: Er Jensen's Mad næste mål?

Minus begyndte at afløse minus, og i 2014 lød underskuddet på minus 8,9 millioner. Og netop det år blev skelsættende for bøfkæden.

Vandt i retten, tabte i befolkningen
Palle Skov Jensens og hans millionkæde anlagde sag mod en fiskerestaurant i Sæby, der kaldte sig Jensens Fiskerestaurant. Fornavnet skulle væk, lød det fra fynboen, og det gav Højesteret ham ret i. Hvad han nok ikke havde forudset var, at Jensens Bøfrestaurant blev udsat for en sand shitstorm og et omfattende boykot.

Samfund Nu bliver Bøf-Palle truet

Allerede året efter kunne effekten ses på bundlinjen, der blødte med et minus på  51,5 millioner kroner, minus 61,5 millioner i 2016 og seneste regnskab bød på minus 35,3 millioner kroner, og dermed er egenkapitalen banket ned på minus 77 millioner kroner.

Palle Skov Jensen er røget samme vej som overskuddet, og i dag ejes Jensens Bøfrestaurant af otte nye investorer, der blandt andet tæller en fynsk tobaksfamilie.

Foto: Finn Frandsen. Samfund Total udrensning i Jensens Bøfhus: Det lugter af sidste chance