Brækkede tre tæer få dage før sin død

Carsten Soulschocks kone kom til skade med sin fod, kort før hun døde

Charmayne ’Maxee’ Maxwell blev 46 år. (Foto: All Over Press)
Charmayne ’Maxee’ Maxwell blev 46 år. (Foto: All Over Press)

Det er stadig lidt af et mysterium, hvordan den danske musikproducer Carsten Soulschoks kone kunne falde så uheldigt, at det kostede hende livet.

Se også: Første ord fra Soulschock: - Vi savner hende forfærdeligt

Ifølge TMZ.com faldt 46-årige Maxee ud af terrassedøren i parrets villa og hamrede baghovedet i terrassen. Faldet har formentlig slået hende bevidstløs, men hvad værre var, blev hun skåret af glasskår fra et vinglas to steder og blødte så voldsomt, at hendes liv ikke stod til at redde.

Se også: Nye oplysninger: ‘Maxee’ faldt ud på terrassen

Hvordan hun kunne komme så frygteligt galt af sted, kan Charmayne 'Maxee' Maxwells egen Facebook-profil måske give et svar på.

Bare få dage før sin død lagde hun dette billede ud af sit ben i en stor sort skinne. Ifølge hendes svar til bekymrede venner og bekendte er det tre brækkede tæer, der er skyld i skinnen.

Se også: TV2 undskylder Soulshock-bommert

Dette billede lagde 'Maxee' ud i tirsdags. Fredag døde hun efter et fald. (Privatfoto)
Dette billede lagde 'Maxee' ud i tirsdags. Fredag døde hun efter et fald. (Privatfoto)

Den store 'klods' om benet på 'Maxee' kan have gjort det svært for hende at gå, og den kan være årsagen til, at hun faldt.

Politiet kalder officielt hændelsen for en ulykke. Der er med andre ord ikke noget, der tyder på, at der ligger noget kriminelt bag dødsfaldet.

Nogle amerikanske medier spekulerer i, om 'Maxee' kan have været fuld, da hun snublede. Det vil retsmedicinske undersøgelser af liget senere på ugen kunne give svar på.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere