Bye bye Ballerup: Mette F. flytter til Nordsjælland

Den socialdemokratiske formand køber villalejlighed til knap fem millioner og lader sin forlovede flytte ind

Mette Frederiksen. Foto: Jens Dresling
Mette Frederiksen. Foto: Jens Dresling

Farvel til parcelhuskvarteret i Ballerup - goddag til grøn natur i Hareskoven.

Den socialdemokratiske formand og statsministerkandidat har solgt sit rækkehus i Vestegns-kommunen og har købt en villalejlighed i Hareskovby.

Det skriver Se og Hør i det seneste nummer.

Tidligere i foråret skiftede Mette Frederiksen også valgkreds fra Ballerup, som hun nåede at repræsentere i knap to årtier, og vendte hjem til Aalborg.

Tjente halv million
41-årige Mette Frederiksen skrev under på købet af sin nye femværelses bolig på 195 kvadratmeter tidligere i efteråret.

Af Ekstra Bladets gennemgang af tingbogen fremgår det, at hun gav 4.995.000 kroner for ejendommen. I forbindelse med købet optog politikeren et realkreditlån på fire millioner kroner.

Hun solgte rækkehuset i Ballerup, omkring samtidig med at hun købte villalejligheden i Hareskovby.

Mette Frederiksen købte Ballerup-huset med sin eksmand, Erik Harr, i 2011 for 2.495.000 kroner og solgte det for 2.998.000 kroner.

Kæresten flytter ind
Partiformanden blev i 2014 skilt fra Erik Harr, der i dag er direktør i FADL, som organiserer danske medicinstuderende. Sammen har de to børn, Ida Feline og Magne.

Se også: Mette F. er blevet skilt

Hun har dog siden fundet kærligheden igen.

Seks måneder efter skilsmissen faldt hun for den 53-årige filmfotograf Bo Tengberg, der blandt andet stod bag kameraet, da 'Krøniken', 'Rejseholdet' og 'Ørnen' skulle filmes.

Mette Frederiksen og Bo Tengberg så ud til at være ganske forelskede i september ved Socialdemokratiets kongres i Aalborg. Foto: Henning Bagger
Mette Frederiksen og Bo Tengberg så ud til at være ganske forelskede i september ved Socialdemokratiets kongres i Aalborg. Foto: Henning Bagger

Mette Frederiksen og Bo Tengberg blev forlovet sidste år.

- Bo betyder utrolig meget for mig. Han er meget livsglad, nysgerrig og optimistisk af natur og tager tingene, som de kommer, sagde Mette Frederiksen i kølvandet på forlovelsen.

Se også: Mette Frederiksen er blevet forlovet

Der er formentlig også blevet plads til Bo Tengbergs møbler i den nye villalejlighed. Ifølge cpr-registeret er han i hvert fald flyttet med ind.

Ikke i Nordsjælland
Selvom Mette Frederiksen nu har adresse i Hareskovby, bedyrer Socialdemokratiet, at hun ikke bor i Nordsjælland.

Det er ikke Nordsjælland, hun flytter til. Hendes nye hjem ligger mellem Herlev og Værløse, skriver partiet i en mail til Ekstra Bladet.

Der er som regel flere sider af en sag, men geografien vil, at Hareskovby ligger i Furesø Kommune, der hører til Nordsjælland.

Godt nok boede Mette Frederiksen før i udkanten i den nordlige del af Vestegns-kommunen blot ti minutter i bil fra sin nuværende bopæl i Harreskovby, men ikke desto mindre residerer formanden nu i Nordsjælland.

Skærm

Mest læste i flash!