Caroline Fleming rystet over reality-program: Tvister virkeligheden

Eks-baronessen fortæller, at virkeligheden er blevet fordrejet i tv-serien 'Ladies of London', som hun medvirker i

Caroline Fleming kalder det 'imponerende', hvordan tv-serien 'Ladies of London' er blevet klippet. (Foto: Jonas Olufson).
Caroline Fleming kalder det 'imponerende', hvordan tv-serien 'Ladies of London' er blevet klippet. (Foto: Jonas Olufson).

- Det er nærmest imponerende, at man kan tage en 'reality' og fuldstændig tviste den til noget helt andet, som faktisk slet ikke skete. Men det tror jeg også, at man som seer kan gennemskue.

Sådan lyder det fra Caroline Fleming til Ekstra Bladet ved 'Danmarks Indsamling 2016' om den amerikanske serie 'Ladies of London', som seerne herhjemme kan se på TV3.

I serien følger man en række overklasse-kvinder fra England, USA og Danmark, som alle bor i London og kender hinanden på kryds og tværs. 

Caroline Fleming i call-centret lørdag aften. (Foto: Mogens Flindt). Event & Kultur Caroline Fleming: Forholdet til yngre mand er slut

'Jeg var der slet ikke den dag'
Caroline Fleming er især rystet over en bestemt scene i programmet:

- Der var en scene, hvor der var en diskussion mellem to af pigerne, og pludselig kommer mit ansigt lige pludselig ind - og kigger lidt rundt. Men jeg var der slet ikke den dag!

- Og det er det, jeg mener – man kan være enormt kreativ. For man kan tage noget video af dig fra en dag og komme det ind i en scene på et andet tidspunkt. Så det er ret kreativt, siger hun.

- Er seerne blevet ført bag lyset?

- Reality-tv er reality-tv, og det må man jo tage med et gran salt, lyder det fra eks-baronessen.

 

Caroline Fleming. (Foto: Jonas Olufson).
Caroline Fleming. (Foto: Jonas Olufson).

Der er kærlighed i horizonten for tv-baronessen, Caroline Fleming. Foto: Jonas Olufson TV Caroline Fleming: Jeg spiser som halvanden voksen mand