Caroline Fleming ude i kulden: Fars sygdom splittede familien

Det var tv-baronessen, der ved en fejl kom til at afsløre, at hendes far var alvorligt syg af kræft

Det faldt ikke lige frem i god jord, da Caroline Fleming i foråret kom til at afsløre, at hendes far, kammerherre og lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff, var alvorligt syg af kræft. En sygdom, der nu har kostet ham livet.

Caroline Fleming mistede sin mor som barn. Nu er hendes far også død. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Caroline Flemings far er død

Det var på den røde løber i forbindelse med Elle Awards, at Fleming svarede på pressens spørgsmål om, hvorfor hun var så meget i Danmark for tiden, at hun kom til at fortælle den barske sandhed.

Det skulle hun ikke have gjort. Hendes ærlighed har nemlig fået store konsekvenser for hende. Det fortalte hun i sidste uges episode af tv-progammet 'Ladies og London', der bliver sendt på TV3.

- Det skabte overskrifter, og min familie blev ikke lige frem glad, fortæller en tydeligt berørt Caroline Fleming i en samtale med en veninde.

Efter sin fejl forsøgte Fleming at kontakte sin familie, så hun kunne forklare sig.

- Jeg skrev en lang besked til min fars kone, men jeg hørte ikke noget. Da jeg så prøvede at ringe til hende, sagde hun bare, at det ikke var særligt klogt gjort, inden hun smed røret på, siger Caroline Fleming og kan ikke holde tårerne tilbage.

Caroline Flemings far kæmper mod kræft. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Caroline Fleming afslører familietragedie

Caroline Fleming er født og opvokset på Valdemars Slot på Tåsinge og er datter af lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff og lensbaronesse Margaretha Iuel-Brockdorff. Som 11-årig mistede hun sin mor, der døde af kræft kun 36 år gammel. Siden giftede hendes far sig igen og var frem til sin død sammen med Molise Iuel-Brockdorff.

I tv-programmet fortæller Fleming også, at hendes forhold til sin far ikke altid har været let. Og hans kone gjorde det ikke lige frem nemmere.

- Jeg føler, at når min fars kone er sur på mig, så går det ud over min fars og mit forhold. Det føles som at få en lussing, og dem har der været mange af, siger hun.

- Jeg ved aldrig, hvad der sker, når jeg besøger min familie i Danmark. Jeg er så nervøs. Vil de dømme mig eller vil de hakke på mig. Selvom jeg prøver at være den bedste udgave af mig selv og gør alt, som de gerne vil have, så er det aldrig godt nok, lyder det fra tv-baronessen.

Støttede eksmanden
Forholdet til familien fik for alvor et knæk, da Caroline Fleming i 2007 meddelte, at hun ville skilles fra sin mand Rory Fleming, som tilhører den fjerde rigeste familie i England.

- Jeg har snart sørget over det i ti år. Tænk at min familie valgte at støtte min eksmand og ikke mig, siger Caroline og bryder grædende sammen over, at hun kommer fra en slægt, er vægter penge højere end kærlighed.

Niels Iuel-Brockdorff med sin kone Molise og sin datter Caroline Fleming. Foto: Alex Tran
Niels Iuel-Brockdorff med sin kone Molise og sin datter Caroline Fleming. Foto: Alex Tran
 

- Det er en dyb dyb dyb smerte! Hvorfor støttede de mig ikke, siger Caroline Fleming, der har børnene Alexander William og Josephine Margaretha Victoria med Rory og en søn med fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Foto: Linda Johansen Danske kendte Caroline Fleming taler ud om underskud

Familien Iuel-Brockdorff har i årevis kæmpet med at få økonomien på Valdemars Slot til at hænge sammen, og her kom Rory Fleming ind som en frelsende sjæl med masser af millioner på bankbogen.

Caroline Fleming stod i otte år som ejer af slottet, indtil hun i 2011 solgte det tilbage til sin far for lidt over 56 millioner kroner.

Caroline Fleming ejede i otte år Valdemars Slot, inden hun solgte det tilbage til sin far. Foto: Bo Nymann
Caroline Fleming ejede i otte år Valdemars Slot, inden hun solgte det tilbage til sin far. Foto: Bo Nymann
 

Niels Krabbe Iuel-Brockdorff døde i fredags. Han blev 78 år.