Caroline øver sig på Lukas Graham

Den danske tennis-darling Caroline Wozniacki har øvet sig en smule på et af Lukas Grahams hit

Wozniacki har trukket flest overskrifter ved sin optræden i Sports Illustrated i år (Video: AP)

Som så mange andre danskere har den danske tennis-darling Caroline Wozniacki også bidt mærke i sangen '7 years' af det danske band Lukas Graham, og faktisk har den blonde dansker også øvet sig lidt på sangen.

Nikita og Graham har noget tilfælles. (Foto: Tariq Mikkel Khan og Per Lange) Danske kendte - 29. feb. 2016 - kl. 13:51 Lukas Graham støtter Nikita Klæstrup

Det fremgår af tennisprofilens Twitter-profil, hvor Caroline Wozniacki har lagt en kort video op af sig selv, der på klaver spiller en lille bid af den populære sang, imens hun mimer til.

- Det her er, hvad der sker, når dit fly er her om nogle få timer, og du vil gøre ALT for ikke at pakke, skriver tennisstjernen og tilføjer en smiley, der græder af grin, til sit tweet.

Og hos det danske band, der i øjeblikket storhitter med nummeret i USA, har man også lagt mærke til Caroline Wozniackis lille optræden.

- Det er ikke kun os. Caroline Wozniacki synger også vores sang '7 years', skriver bandets forsanger, Lukas Forchhammer på Twitter.

Udover ham består bandet af trommeslager Mark Falgren, bassist Magnus Larsson og pianist Kasper Daugaard.

Se også: Lukas Graham rykker nu også 'Down Under'

Lukas Graham er nummer et på britiske 'Singles Chart'. (Foto: Philip Davali) DK MusikNYT - 12. feb. 2016 - kl. 17:56 Lukas Graham i ny kæmpe-succes: Topper engelsk hitliste