Casper fik hug for scoring af Isabel: Jeg blev kaldt pædofil

Det har bestemt ikke været let for komiker Casper Christensen at blive kærester med den 18 år yngre Isabel

Casper Christensen blev kaldt mange grimme ting, da han fandt sammen med sin kone Isabel. Foto: All Over Press
Casper Christensen blev kaldt mange grimme ting, da han fandt sammen med sin kone Isabel. Foto: All Over Press

Den danske komiker Casper Christensen bliver af mange set som en arrogant kvindebedårer på grund af sin fremtoning i satireserien 'Klovn'. Men faktisk er han det stik modsatte, fortæller han.

I et nyt interview med magasinet Femina fortæller den 48-årige komiker, skuespiller og natklubejer om de mange negative fordomme, som han møder om sig selv.

- Det er min egen skyld, jeg har jo opbygget en myte gennem mit arbejde. Jeg har brugt mit eget navn, og jeg har med et godt dansk ord valgt at fremstille mig selv som en 'womanizer' - og en charlatan og lidt af en skiderik, fortæller Casper Christensen i interviewet.

Isabel og Casper Christensen har udstyret deres søn med et Twin Peaks-navn. Foto: All Over Danske kendte Casper Christensen afslører: Det skal sønnike hedde

Men det stereotype billede af, hvordan 'Klovn'-stjernen er i virkeligheden, har i den grad ramt ham som en boomerang og har budt på en række ubehagelige oplevelser.

For eksempel da han forelskede sig i den 18 år yngre Isabel Friis-Mikkelsen, som i dag er hans kone og har skiftet navn til Isabel Christensen.

Parret blev gift i 2014 efter en længere periode som kærester. De to mødte hinanden gennem arbejde. Foto: All Over Press Danske kendte Casper Christensen er blevet far igen

- Jeg fik reaktioner fra folk på gaden og journalister, der var lidt efter mig, og en del kvinder på min egen alder og en lille smule ældre var meget forargede og vrede over, at jeg kunne tillade mig at blive kærester med en, der var 18 år yngre, fortæller Casper Christensen til Femina.

- Vi snakker alt fra at kalde Isabel prostitueret til at kalde mig pædofil, så det har været meget voldsomt, tilføjer han.

Isabel og Casper Christensen er netop blevet forældre til sønnen Cooper.