Casper: Nu skal vi have et barn

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen arbejder på at få en baby

På den røde løber til Zulu Comedy Galla afslørede Casper Christensen planerne for en mulig 'Klovn 3'

Casper Christensens smukke kone Isabel Friis-Mikkelsen mødte op til Zulu Comedy Galla iført en smuk sort kjole, der dog var løsthængende omkring maven, så det så ud, som om hun skjulte en eventuel graviditet.

Casper Christensen benægtede dog, at hans kone er gravid.

- Så langt er vi ikke nået endnu. Der er ikke noget, der buler endnu. Der kommer nok til at gå et halvt år, før vi starter den såkaldte tretrins-raket, hvor man næsten kan gætte, hvad det første trin bliver. Men der går nok lidt tid endnu.

Casper Christensen ved godt selv, at han er en aldrende herre på 47, men det vil ikke stoppe ham med henblik på at få et barn.

I den kommende komedie 'Klovn: Forever' roder Casper og Frank sig endnu engang ud i pinlige episoder. Se en scene fra filmen her. 

Frank Hvam i en usædvanlig solskoldet udgave iført speedos og med et spædbarn på armen. Og selvfølgelig med en kærlig Mia Lyhne ved sin side.(Foto:  Territorium / Filmmagasinet Ekko) Filmnyheder - 24. aug. 2015 - kl. 20:00 Så solskoldet har du aldrig set Frank Hvam

Alt fungerer stadig
- Jeg er stolt af, at jeg er 47 år. Og jeg kan sige, at alt stadig fungerer. Jeg er sgu klar til at få et barn. Nu har jeg jo lært lidt med de to børn, som jeg har i forvejen.

- Jeg vil faktisk meget gerne have et barn. Men vi nøjes med et enkelt barn. Kun et barn. Jeg er selv enebarn, og min forældre er også enebørn. Jeg er jo en mønster-bryder ind i helvede, når jeg i nær fremtid snart har tre børn i alt.

Casper Christensen er dog godt klar over, at fædreskabet i hans relativt høje alder, vil blive anderledes i forhold til, da han startede op som far for sine to børn, sønnen Marvin på 16 og datteren Cajsa på 17.

- Jeg er jo nok 70 år gammel, når mit og Isabels barn flytter hjemmefra. Det bliver nok noget helt andet. Men jeg er klar.

Casper Christensen har været kendt siden 90'erne - men det er ikke lige så fedt længere på grund af realitystjernerne, fortæller han. (Foto: All Over) Danske kendte - 21. aug. 2015 - kl. 13:22 Casper C: Reality har smadret det fede ved at være kendt

På vej til Los Angeles
Casper Christensen og Isabel vil i øvrigt fejre deres bryllupsdag med at flyve til Los Angeles i morgen tidlig. Og så vender de tilbage til Danmark igen den 12. september. Og så tager de direkte ind på Sunday, hvor de stort set har inviteret alle de gæster, der også var med til brylluppet for et år siden.

- Gæsterne er inviteret til kl. 22.00, og kl. 24.00 går vi ind i vores bryllupsdag den 13. september, og den fejrer vi så om natten med jetlag og hele lortet.

Frank Hvam er Danmarks sjoveste
I anledning af Zulu Comedy Galla spurgte vi Casper Christensen, hvad han griner mest af?

- Pinligheder. Sascha Baron Coen er stadig en af mine yndlingskomikere, men jeg har også i dag grinet af Gøg og Gokke.

- I Danmark  er Frank Hvam dog stadig den sjoveste mand, jeg kender. Og det siger jeg i respekt for Lars Hjortshøj og alle andre komikere i Danmark, siger Casper Christensen.

Filmnyheder - 30. jul. 2015 - kl. 17:57 Casper og Frank viser gulddiller

Lars Hjortshøj og Frank Hvam mødte også op på den røde løber. De får et helt specielt forhold, der ikke kan røbes her, i Klovn 2, der har premiere 24. september.(Foto: Mogens Flindt)
Lars Hjortshøj og Frank Hvam mødte også op på den røde løber. De får et helt specielt forhold, der ikke kan røbes her, i Klovn 2, der har premiere 24. september.(Foto: Mogens Flindt)
 

 

1 af 2 Lars Hjortshøj og Frank Hvam mødte også op på den røde løber. De får et helt specielt forhold, der ikke kan røbes her, i Klovn 2, der har premiere 24. september.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Casper Christensen og smukke Isabel.(Foto: Mogens Flindt)