Casper undskyldte slagsmål på Palæ Bar

Jeg tror, at ham den anden var meget fuld, siger Casper Christensen

Se hvordan slagsmålet foregik på Palæ Bar.

- Man skal ikke være for fin til at komme med en undskyldning, hvis man har lavet noget, der ikke er helt smart. Sådan er jeg opdraget.

Casper Christensen røg i slagsmål, fordi en mand forulempede hans kone på Palæ Bar. Det var han efterfølgende ikke særligt stolt af, og dagen derpå gik han derfor tilbage til Palæ Bar og stak dem hånden med en undskyldning.

Casper er flov over, at han reagerede, som han gjorde, da han slog ud efter en bargæst, der provokerede Isabel og skubbede hende omkuld. (Arkivfoto: Jesper Mortensen). Kendte Casper om slagsmålet: Jeg er flov

- Da jeg kom derind, var de helt cool. Der var ikke noget. Måske så de lidt overraskede ud over, at jeg kom og sagde undskyld, men sådan er jeg. Det var jo synd for stedet, og jeg vil da gerne kunne komme der igen, forklarer han.

Danske kendte - 27. mar. 2015 - kl. 09:52 SE VIDEOEN: Casper Christensen i voldsomt slagsmål

Casper og Isabel gik et smut på Palæ Bar, efter at de havde været til Caspers mors 70 års fødselsdag, så parret var på ingen måde stive, da det kom til det populære værtshus nær Kongens Nytorv.

- Gamle mænd skal ikke ryge i slagsmål på værtshus. Men hvis jeg skal sige noget undskyldende om ham den anden, som jeg aldrig har set før, så er det, at jeg tror, at han var meget fuld. Ellers opfører man sig ikke sådan. Jeg ved godt, at tåbelig optræden ikke bør undskyldes med fuldskab, men så alligevel...

- Nu er episoden jo kørt lidt op i pressen, men jeg håber, at fyren har lært lidt af det, der skete, konkluderer Casper Christensen.

Danske kendte - 27. mar. 2015 - kl. 15:05 Michael Monetz om barslagsmål: Sindssyg stolt af Casper

Skærm

Mest læste i flash!