Cecilie Becks datter: Min mor er en curling-mor

Nyhedsværten bliver kaldt curling-mor af sin datter i kølvandet på debatten om omsorgsfulde forældre, der klager til Roskilde Festival

- Hvor er det irriterende. Det synes jeg ikke selv, at jeg er, siger Cecilie Beck og griner. Foto: Ekstra Bladet
- Hvor er det irriterende. Det synes jeg ikke selv, at jeg er, siger Cecilie Beck og griner. Foto: Ekstra Bladet

I løbet af Roskilde Festival har opslag på festivalens Facebook-side vakt opsigt, efter bekymrede forældre har klaget over dårlig ledelse, fordi deres børn angiveligt ikke kunne finde et sted at campere.

En af disse er angiveligt også nyhedsværten Cecilie Beck. Det mener hendes 15-årige datter Frida Beck Lassen, som sidder sammen med sin mor midt i mudder og sen aftensol på Roskilde Festival.

- Det er på den gode måde. Jeg bliver taget meget af. Der er ikke så meget, jeg skal gøre selv. Jeg vasker ikke mit eget tøj. Hun kan godt lide at passe lidt på mig. Jeg klager ikke. Jeg kan meget godt lide det, siger Frida Beck Lassen.

Frida Beck er lige flyttet hjem til sin mor, Cecilie Beck, efter hun har været et år på efterskole.

Nicoline Raahauge og Brenda Blisby har fået nok. Foto: Jakob Boserup Event & Kultur - 1. jul. 2017 - kl. 20:59 Danmarks mest uheldige camp: Hver nat er et mareridt

Irriterende
Cecilie Beck synes imidlertid, at debatten om curling-forældre på Roskilde Festival er noget afsporet, og det blev ikke bedre, efter hendes datter satte hende i bås med netop disse.

- Hvor er det irriterende. Det synes jeg ikke selv, at jeg er, siger Cecilie Beck og griner.

- Jeg hentede hende på efterskole, satte hende af på Ringsted Station, for jeg gad ikke køre herned, så måtte hun selv klare den resten af vejen med sine øl og telt, tilføjer hun.

Cecilie Beck har dog efterfølgende mødtes med sin datter flere gange i løbet af festivalen.

- Jeg synes, at debatten var lidt opskruet. Det var tre eller fire forældre, der satte en ild i gang på både sociale og traditionelle medier. Frida kalder mig en curling-mor, men jeg synes, at det er en selvstændig og ansvarlig generation, der er på vej.

Eftersom Cecilie Beck nu er væk fra nyhedsstudiet og på musikfestival, kunne hun godt tænke sig at høre den amerikanske rapper Ice Cube, der optræder på Orange Scene lørdag - hun ved dog ikke helt, om hun når det.

- Jeg skal have noget at spise først.