Christiane: Her er det sværeste ved at være mor

Kendiskvinden elsker at være mor, men det er ikke kun en dans på roser

Christiane Schaumburg-Müller er blevet endnu mere forelsket i rapperen L.O.C. efter Contantin kom til verden. Foto: Mogens Flindt
Christiane Schaumburg-Müller er blevet endnu mere forelsket i rapperen L.O.C. efter Contantin kom til verden. Foto: Mogens Flindt

Tv-baben Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O’Connor blev den 25. september forældre til deres første barn, da Constantin kom til verden.

I et større interview med Alt for Damerne fortæller Christiane Schaumburg-Müller om fordele og ulemper ved den nye rolle som mor, og hvordan hun jonglerer mellem kvalitetstid med Constantin og karriere. Og der er klart flest fordele, selv om alt ikke er rosenrødt.

- Det sværeste ved at være blevet mor er klart den der korte interval-søvn, man får. Constantin skal have mad hver tredje time, og så tænker man, at det betyder, at man får tre timers søvn. Det gør det ikke, siger Christiane Schaumburg-Müller og forklarer:

- Det er, fra du starter med at amme. Så sidder du der i 40 minutter og ammer, så skal han bøvses af, så gylper han, så skal han have skiftet alt tøjet, så skal han have skiftet ble, og så er der under en time til, at han vågner og skal have mad igen.

L.O.C. får masser af ros fra kæresten. Foto: Philip Davali
L.O.C. får masser af ros fra kæresten. Foto: Philip Davali
 

Se også: Christiane kæmper med baby og business: Jeg var max stresset

Der er dog mange fordele ved at være blevet mor. Intet slår den glæde, hun får, når hun ser sin kæreste tage sig af sønnen, og hun beskriver Liam O’Connor som både tålmodig, kærlig, omsorgsfuld og opmærksom.

- Jeg er blevet dobbelt så forelsket i Liam efter at have set ham med Constantin. At se sin mand med det her bånd til ens fælles barn er fuldstændig vildt. Han er så connected med Constantin – nok fordi han har været hjemme med ham alene fra start. Jeg bliver helt rørt, for han er den vildeste far, siger hun.

Mest læste i flash!
Hent flere