Christopher flyver ned til de fulde danskere i Prag

Den vilde vinterferie-fest er startet i Prag, og nu får de besøg af ingen ringere end Christopher

Christopher holder intimkoncert for fulde danskere i Prag (FOTO: Mogens Flindt)
Christopher holder intimkoncert for fulde danskere i Prag (FOTO: Mogens Flindt)

Omkring 900 danske gymnasieelever er netop nu på drukferie i Prag. De danske unge er kendt for at lave ballade, når de holder vinterferie i den tjekkiske hovedstad.

Alligevel er Christopher taget til Prag for at optræde for de mange unge. Han har lagt et billede på sin Instagram, og billetterne til koncerten, der finder sted d. 10. februar på Duplex i Prag, kunne købes på nettet, men er nu udsolgt.

Arrangørerne bag koncerten lægger heller ikke skjul på, hvem målgruppen til Christopher-koncerten er.

- Kom og vær med til en oplevelse for livet med unge fra hele norden! Sådan står der på billetsiden.

Fie Laursen har været i Los Angeles for at skrive og indspille sangen 'Broken Soul'. (Privatfoto) DK MusikNYT Mobbeoffer: Christopher hjalp mig over spiseforstyrrelse

Udover den unge musiker er dansk politi også mødt til drukfesten, efter kollegaer i landet havde bedt om assistance.

Dansk politi kom til Prag første gang i 2013, da unge danskere gentagne gange forstyrrede freden i byen og stod bag flere lovovertrædelser.

Alene sidste år, hvor der kom i alt 10.000 unge danskere og svenskere til Prag, måtte politiet tilbageholde 284, som var berusede og under 18 år.

Dansk politi har for andet år i træk valgt at sende danske betjente til Prag for at hjælpe til med at håndtere de mange danske unge i hovedstaden. Billedet her er fra et tidligere år i Prag. (Arkivfoto: Anthon Unger) Samfund Dansk politi: Her er det 'vildeste' om de unge i Prag