Christopher Læssø: - Det er SÅ overvældende

Karina Frimodt og Christopher Læssø måtte se sig forbigået ved fredagens 'Vild med dans'-finale

Parret gav den fuld gas til det store finaleshow. Video: René Schütze

Fredag aften skrev 'Vild med dans' historie, da det stod klart, at Jakob Fauerby og Silas Holst blev det første par af samme køn i verden til at vinde en finale i programmet.

Christopher Læssø og partneren, Karina Frimodt, måtte nøjes med en andenplads, men det påvirker dem ikke synderligt, da Ekstra Bladet møder dem umiddelbart efter finalen.

- At det er to mænd, der vinder, det er verdenshistorie, siger Christopher Læssø.

- Prøv at tænk, at vi har været med i en sæson, der skriver verdenshistorie!

Er det et lille plaster på såret?

- Jeg føler sgu ikke noget sår. Jeg føler, vi har gjort, hvad vi kunne, og så længe man gør det, så er der ikke mere i det, lyder det smilende fra Christopher Læssø.

Det er første gang i verdenshistorien, at to mænd vinder 'Vild med dans'. Foto: Ernst van Norde Film, tv & radio Nu reagerer de på historisk sejr

Jakob Fauerby og Silas Holst skrev verdenshistorie, da de vandt 'Vild med dans' fredag aften. Foto: Ernst van Norde
Jakob Fauerby og Silas Holst skrev verdenshistorie, da de vandt 'Vild med dans' fredag aften. Foto: Ernst van Norde

Gik hele vejen
Både Christopher Læssø og Karina Frimodt er stolte af deres præstation i programmet, og førstnævnte lægger da heller ikke skjul på, at han havde satset på en finaleplads fra starten af.

- Jeg havde en sætning, som jeg var rimelig hurtig om at slynge ud. Jeg sagde, 'vi går fucking hele vejen', og vi gik hele vejen, og så er det en smagssag, hvad man kan lide, men vi gik hele vejen, og så var vi i finalen, siger han.

At det sidste show foregik i en arena med 2800 mennesker på publikumsrækkerne, var også noget, der gjorde indtryk på skuespilleren og tv-værten.

- Det er jo så overvældende. Det er sindssygt, at et tv-format kan generere så meget kærlighed, glæde og tårer. Det er fandeme noget, hvor jeg synes, TV2 og alle dem, der ser med, kan være stolte af sig selv.

Jakob Fauerby og Silas Holst hæv sejren hjem ved 'Vild med dans'-finalen i Horsens fredag. Foto: Ernst van Norde Danske kendte Jakob og Silas vinder 'Vild med dans'