Christopher og kæresten på fed ferie

Popsangeren og Cecilie Haugaard fyrer den af på legendarisk luksushotel

Parret er taget væk fra det kolde danske vejr og bor på et legendarisk Hollywood-hotel i Los Angeles. Billedet her er fra prisfesten Danish Music Awards. (Foto: Mogens Flindt)
Parret er taget væk fra det kolde danske vejr og bor på et legendarisk Hollywood-hotel i Los Angeles. Billedet her er fra prisfesten Danish Music Awards. (Foto: Mogens Flindt)

Det var ikke kun ekskæresten Medina, der forlod Danmark for at hoppe ind i det nye år på et andet kontinent.

Også Christopher forlod gråvejret og kulden for i stedet at være omgivet af blå himmel og palmer.

Men mens popdronningen tog til Thailand for at feste med Remee og Janus Friis, drog Christopher og kæresten Cecilie vestpå.

Se også: Christopher: Vil gå langt for et godt show

For fem dage siden ankom parret til Los Angeles, og i lighed med Medinas hundedyre tur til Thailand var det ikke et skrabet motel i den billige ende af ' Englenes By', der stod på LA-menuen.

Happy new year

Et billede slået op af @christophermusiccom den

Christopher havde booket værelse på det legendariske Hollywood-hotel Chateau Marmont, der i årtier har huset de mest kendte mennesker i verden. Her koster det billigste værelse 3000 kroner i døgnet.

Se også: Christopher: - Det var ikke meningen, jeg skulle stå i bar overkrop

Til gengæld havde Christopher og Cecilie Haugaard frit udsyn over byen fra hotellet, der er højt placeret på Sunset Boulevard med kig til store dele af millionbyen fra sin placering ved foden af et af de bjerge, der huser nogle af Los Angeles' dyreste boliger.

Jetlag-ramte tilbragte turtelduerne meget af tiden ved den lækre pool på hotellet, hvor der blev konsumeret øl og spist sen morgenmad, fordi de først skulle omstille sig til den nye tidszone.

' Godt nytår, venner. Vi savner jer fandeme, men vi klarer den lige', proklamerede en glad Cecilie fra den eftertragtede plads ved Christophers side.

Parret var første dag en tur ude for at se det berømte Hollywood-skilt.

Se også: Skrigende Christopher-fans rendte butik over ende

' We made it to the top! 2015 var et godt år. Og jeg ved, at 2016 bliver endnu bedre', lød det fra en eksalteret Cecilie.

Om parret tilbragte nytårsaften med venner, eller om de var alene, da 2015 nåede udløbsdatoen, vides ikke, men noget tyder på, at parret endnu ikke er færdige med Californien.

Forud for turen lagde Cecilie et billede fra ørkenbyen Palm Springs på Instagram, så måske de tager den tre timer lange køretur ud til byen, der er varmere end Los Angeles og i generationer har været et tilflugtssted for Hollywood-stjerner og Los Angeles' bedre borgerskab.

Se også: Christopher afslører: Så meget træner jeg

Christopher har scoret en babe. Her giver han Ekstra Bladets reporter nogle gode scoretips. (Foto: Stig Haaning Thøgersen)

Mest læste i flash!
Hent flere