Cirkusrevyen aflyst: Ulf Pilgaard indlagt

Onsdag blev Cirkusrevyen aflyst på grund af Ulf Pilgaards sygdom. Dagens forestilling gennemføres - med eller uden Ulf

Ulf Pilgaard blev onsdag indlagt til undersøgelse for smerter i maven. Foto:  Jan Unger
Ulf Pilgaard blev onsdag indlagt til undersøgelse for smerter i maven. Foto: Jan Unger

Ulf Pilgaard har i den seneste tid døjet med ondt i maven, og i går blev den 77-årige skuespiller indlagt i håb om, at lægerne kunne få has på smerterne.

Det betød, at onsdagens forestilling i Cirkusrevyen måtte aflyses.

- Han ringede klokken kvart i fire og sagde det. Og vi skulle spille klokken fem, så der var ikke rigtigt noget at gøre, siger Lisbet Dahl, der instruerer årets forestilling.

Ulf Pilgaard melder sig helt klar til Cirkusrevyen. Foto: Jan Unger Danske kendte Ulf Pilgaard efter indgreb: Klar til Cirkusrevyen

- Han trak den til det sidste. Han er lige så stædig som alle andre mænd, siger hun med et kærligt grin, mens hun venter på nyt fra Ulf Pilgaard.

- Han venter på svar fra de undersøgelser, han har fået lavet, og først derefter ved vi, om han kan spille i dag, siger Dahl og garanterer samtidig, at der bliver spillet i Cirkusrevyen i aften.

- Vi spiller uanset hvad. Vi har rykket rundt på nogle ting og er i fuld gang med at øve det nu. Vi kan spille en fin revy uden Ulf, men vi håber selvfølgelig på, at han er med i aften, siger Lisbet Dahl til Ekstra Bladet.

Foto: Henrik Petit Event & Kultur Forrygende Cirkusrevy: Topunderholdning i teltet

Bare ti dage før premieren på årets udgave af Cikusrevyen måtte Ulf Pilgaard en tur under kniven.

Revylegenden fik foretaget et mindre indgreb i låret, hvor han fik udvidet en forsnævring i lårpulsåren.

- Det var en ambulant operation, som gik godt, og længere er den ikke. Det er en operation, jeg har fået foretaget tidligere for 11 år siden, sagde han i maj til Ekstra Bladet.