Claudia Rex: Mistede min bror i sidste uge

Den smukke 'Vild med dans'-veteran var med til at bære kisten

Nu må vi få hverdagen til at fungere igen, sagde Claudia Rex. Foto: Anthon Unger
Nu må vi få hverdagen til at fungere igen, sagde Claudia Rex. Foto: Anthon Unger

Heller ikke i 'Vild med dans' er Claudia Rex meget for at tale om smerte. Men hvor det på dansegulvet og i træningslokalet er fysisk smerte, hun må forholde sig til, er den lige nu tilført en altoverskyggende følelsesmæssigt smerte.

Hendes bror døde nemlig i sidste uge, skriver Her og Nu.

Claudia Rex får comeback i aftenens 'Knæk Cancer'-udgave af 'Vild Med Dans'. (Foto: TV3/Sille Serup) TV Danse-darling trodser smerter for den gode sag

- Hele familien er i stor sorg. Det kommer til at tage lang tid, forklarede Claudia Rex til ugebladet forbindelse med Stasias show på D'Angleterre.

- Jeg var med til at bære kisten, fortalte hun tydelig berørt.

- Det er nogle meget hårde dage. Men det nytter ikke at sidde derhjemme og kigge ind i væggen. Nu må vi få hverdagen til at fungere igen, sagde Claudia Rex.

TV3-reality TV3 efter bikini-fiasko: Ville gerne have haft flere seere

Det har ikke været muligt at få fat i den tidligere 'Vild med dans'-stjerne for at få yderligere kommentarer til familiens ulykkelige tab.

På trods af de sorte stunder, som den 28-årige siger, hun nu vil lægge bag sig, ligner hun en personificeret drøm fra sin egen blog på Bloggers Delight. Den smukke danser er efter en single-periode nu samboende med sin DJ-kæreste.

Efter hun på grund af gigt i store dele af kroppen har været nødt til at opgive dansen på det plan, hun plejer at dyrke, er hun søgt ind i tv-verdenen. Der debuterede hun sidste år som vært for Bikini Island hos TV3.

Om dette er et spor, hun agter at forfølge, er endnu ikke meldt ud.

Desværre blev Claudia Rex' værtsoprtræden ikke taget særlig godt i mod af seerne. Men Claudia Rex vil op på hesten igen. Hør hendes reaktion på seerne her