Claudia Rex: Mit hjerte siger ja - men min krop siger nej

Danmarks danse-darling Claudia Rex drømmer hver dag om at kunne vende tilbage til dansen igen

I november talte Claudia Rex om sin rolle som vært på 'Bikini Island'

Se også: Claudia Rex: Slut med at danse

Den 9. april sidste år melde Danmarks store danse-darling Claudia Rex ud, at hun havde lagt danse-skoene på hylden på grund af skader og store smerter i kroppen.

- I mange år har jeg været plaget af gamle skader og store smerter i hofter, knæ og slidgigt i mine tæer. Det er jo selvfølgelig vildt ærgerligt at skulle stoppe med noget, der har været en stor del af mit liv, min passion og min identitet, men det er en beslutning, som jeg har gået og samlet mig mod til at tage i mange år, og for et år siden lovede jeg min familie og kæreste, at passe bedre på mig selv', skriver den 28-årige dansetrold, skrev Claudia Rex dengang på sin blog.

Ekstra Bladet mødte i går den tidligere dansestjerne Claudia Rex i forbindelse med danseren Silas Holst arrangement for at støtte tyrkiske gadehunde og bringe dem til Danmark i tryghed og sikkerhed. Her gav Claudia Rex en lille opdatering på, hvordan hun har det nu.

- Min krop er stadig helt slidt ned. Jeg har smerter i både knæ og hofter og alle mulige andre steder. Det gør ondt, men jeg tager ikke smertestillende piller, fordi det er jeg meget imod. Men jeg går til diverse behandlinger, blandt andet akupunktur.

flash - 5. sep. 2015 - kl. 12:08 Populær danse-babe: Jeg kommer aldrig til at danse igen

Så din danse-karriere er helt slut?

- Ja, umiddelbart er den. Men jeg underviser stadig i dans. Men den her med, at jeg selv skal danse mange timer i løbet af en dag. Det er helt slut.

Så det er selvfølgelig også helt slut med Vild med Dans?

- Ja, umiddelbart.

Se også: Danse-darling trodser smerter for den gode sag

Tror du, at du har en chance for vende tilbage til dansen?

- Jeg ville ønske, at jeg kunne sige ja. Gid jeg kunne danse igen. Og jeg overvejer da også kraftigt hver eneste dag, om jeg skal sige ja til en ny omgang Vild med Dans, men jeg tror, at mit hjerte siger ja, men at min krop siger nej.

Hvorfor er du dukket op til der her arrangement, der støtter tyrkiske gadehunde?

- For at støtte op om Silas projekt. Og så synes jeg, at det er et utroligt godt initiativ, han har taget. Jeg har selv været meget på ferie rundt omkring og set hunde, der render rundt og har det meget dårligt.

Se også: Vild med dans-dronninger: Danse-skader og pres

Claudia Rex sammen med sin nye kæreste Kasper Svenstrup, der er  musikproducer, dj og sangskriver.(Foto: Jakob Jørgensen)
Claudia Rex sammen med sin nye kæreste Kasper Svenstrup, der er musikproducer, dj og sangskriver.(Foto: Jakob Jørgensen)
 

1 af 2 Claudia Rex sammen med sin nye kæreste Kasper Svenstrup, der er musikproducer, dj og sangskriver.(Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 2 Claudia Rex drømmer hver dag om at vende tilbage til dansen. Men kroppen siger nej.(Foto: Jakob Jørgensen)
Mest læste i flash!