Dårlig økonomi og depression: Kendis-frisør lukker salonen

Den kendte reality-frisør lukker sin salon for at komme over stress og depression

Danni Sigen på den røde løber til bloggerfest. Video: Tariq Mikkel Khan

Det kan være hårdt at åbne sin egen butik, hvilket Danni Sigen må sande, da stress, angst og dyr husleje har fået frisøren til at dreje nøglen om.

Over fire år blev det til i den lille frisørsalon på Kastrupvej på Amager, men det har været svært at være den eneste person, der skulle dække de månedlige udgifter.

- Når man er selvstændig og skal betale over 16.000 kroner i husleje, så skal der nogle kunder gennem butikken, når det kun var mig, der var ansat, fortæller Danni Sigen til Ekstra Bladet.

Det konstante pres for at kunne betale regningerne i salonen, skabte ikke kun lommesmerter for den 27-årige kendis.

- Jeg begyndte at kunne mærke det psykisk, hvor jeg har måtte kæmpe med stress og depression. Jeg har det godt i dag, men det har været en hård periode, jeg har været igennem.

Fortsætter som frisør
Selvom den kontroversielle frisør har siddet hårdt i det i sin egen salon, så har han ikke droppet drømmen om at være frisør.

Danni Sigen har allerede fundet en anden salon, hvor han har lejet sin egen stol, så han ikke skuffer sine kunder.

Her kommer han til at kunne spare 10.000 kroner i forhold til, da han havde egne lokaler.

- Nu rykker jeg ind hos Salon Halo på Islands Brygge, hvor jeg har lejet mig ind. Her får jeg min egen stol. Jeg er stadig selvstændig, men nu bare med færre udgifter. Det passer perfekt, slutter Danni Sigen.

Ifølge Danni Sigen, så kommer han til at forlade salonen på Kastrupvej med en mindre gæld, men den burde være betalt i løbet af det næste år.

Buttplug- Danni er mest kendt for sine vilde udskejelser med veninden Nicole Brøggler. Se dem nedenunder.

 

Skærm

Mest læste i flash!