Dan Rachlin om røveri: En anmeldelse bliver ikke aktuel

Røveriet af Dan Rachlins 13-årige søn, der fandt sted i weekenden, vil ikke blive anmeldt til politiet

Dan Rachlin fortæller til Ekstra Bladet, at episoden, hvor hans teenagesøn blev udsat for røveri, ikke bliver anmeldt til politiet. (Foto: Jens Dresling)
Dan Rachlin fortæller til Ekstra Bladet, at episoden, hvor hans teenagesøn blev udsat for røveri, ikke bliver anmeldt til politiet. (Foto: Jens Dresling)

Se også: Sønner beder Rachlin slette Facebook-opslag

Se også: Rachlin: Overfaldsmændene var danskere

I weekenden var Dan Rachlins 13-årige søn Max samt hans 20-årige søn Hector begge udsat for særdeles ubehagelige oplevelser

Den 51-årige familiefar og populære tv- og radiovært Dan Rachlin fortalte søndag på Facebook nedenstående om episoderne:

- Mens det meste af hovedstaden har festet det seneste døgn. Er to af mine drenge blevet overfaldet. Først blev Max berøvet/overfaldet af TRE voksne fyre i nærheden af Kokkedal. Og et par timer efter blev Hector tæsket af TRE fyre i en sådan grad, at hans kæbe er smadret.

Danske overfaldsmænd
Mens overfaldet på 20-årige Hector er blevet anmeldt til Station City, ser det anderledes ud i forhold til episoden fra Kokkedal, der involverede 13-årige Max.

Ud over, at det var tre voksne fyre, der berøvede Max, har Dan Rachlin desuden fortalt følgende om overfaldsmændene: 'Overfaldsmændene var i begge tilfælde etniske danskere. Feje små sjakaler, der angriber i flok'.

Frygt
Dan Rachlin har tidligere til BT fortalt, at 'frygt for gerningsmændenes reaktion' vil have indflydelse på, hvorvidt overfaldet vil blive anmeldt til politiet.

Det vides ikke, om det er den tidligere nævnte frygt, der har gjort udslaget i forhold til beslutningen om, hvilken strategi familien har lagt for fremadrettet at komme godt videre, men nu fastslår Rachlin overfor Ekstra Bladet, at røveriet af hans søn ikke vil blive anmeldt til politiet.

Beslutningen, der er truffet 'i forhold til Max' videre færd' ønsker Dan Rachlin ikke at uddybe.

Dan Rachlin har tidligere til Ekstra Bladet fortalt, at hans sønner har bedt ham om ikke at udtale sig mere om sagerne. Et ønske, han oplyser, han trods talrige forespørgsler fra forskellige medier har tænkt sig at respektere.

Politi på arbejde
Hos Nordsjællands Politi fortæller pressechef Henrik Suhr, at der endnu ikke er taget stilling til, om politiet på eget initiativ vil gå ind i sagen.

I sagen om overfaldet på 20-årige Hector oplyser politiet:

- Det er en vanskelig efterforskning, som vi på grund af de skader, offeret har pådraget sig - og på grund af sagens karakter naturligvis tager meget alvorligt. Vi har ingen navne eller lignende og skal stort set starte fra bunden. Nu skal vi til at se overvågningsvideoer igennem, men det er ikke noget, der bliver opklaret på et par dage.

Se også: Sønner beder Rachlin slette Facebook-opslag

Se også: Bjerrehuus efter Rachlin-vold: Kræver strengere straffe

Se også: Dan Rachlin: Mine sønner overfaldet i nat