Danmarks nærigste milliardær: Her er Karsten Rees besynderlige sparetips

Karsten Ree er god for milliarder, men alligevel absurd nærig. Få rigmandens - hans økonomiske status taget i betragtning - besynderlige sparetips her

Sådan mener Karsten Ree eksempelvis, han kan spare en formue på plasticposer. (Foto/redigering: Line Ritz)

En krone sparet er en krone tjent.

Det gamle ordsprog passer som fod i hose på Karsten Ree, der trods sin status som milliardær er kendt for at være ualmindeligt nærig.

Ekstra Bladet kørte således for år tilbage mini-serien 'Milliardærens Sparetips', hvor Karsten Ree flittigt delte ud af sine sine mere eller mindre besynderlige tips til at spare en formue. Og Ree er ikke blevet mindre nærig i mellemtiden.

Det afslørede denne uges afsnit af 'Forsidefruer' på TV3, hvor pengemandens 25 år yngre kone, Janni Ree, også kendt som Oddset-Janni, hælder kuvertsmør i tasken for at tage det med hjem til sin husbond.

- Så bliver Karsten glad, spår hun.

Janni Ree kan godt lide at gøre sin mand glad med gaver, når hun kommer hjem. Foto: Tariq Mikkel Khan TV3underholdning - 21. sep. 2017 - kl. 14:19 Janni Ree smutter smør i tasken: - Så bliver Karsten glad

Vi har i den anledning samlet videoerne med alle DBA-grundlæggerens gode fif, når det kommer til at spare penge, herunder:

Sådan sparer du en formue på indkøb:

Genbrug er lig penge sparet:

Rees bedste tips til økonomisk kørsel: