Dansk 'Gift ved første blik'-par jubler: Vi venter barn

Line Rask har termin på sin egen 30 års fødselsdag

Kærligheden mellem Line og Michael holdt - og nu har den båret frugt. Foto: Snowman
Kærligheden mellem Line og Michael holdt - og nu har den båret frugt. Foto: Snowman

I går var det præcis to år siden, at Line Rask og Michael Hansen mødte hinanden første gang. Få minutter efter var de blevet gift på Københavns Rådhus i tv-programmet 'Gift ved første blik' og kunne de kalde sig mand og kone.

Nu kan parret inden længe også kalde sig for forældre. Det afslører Line og Michael, der bor i New York, i dag i et interview med Nordjyske Stiftstidende.

- Vi har været gift i halvandet år, men reelt kun boet sammen i fem måneder, foralte parret, da Ekstra Bladet mødte dem i New York. Kendte Line og Michael fra ’Gift ved første blik’: Sådan er vores liv i New York

Det nygifte par flyttede til den amerikanske storby, fordi Michael var blevet tilbudt et job i metropolen for danske Bjarke Ingels Group, og det er lykkedes for Line at finde et job, der er mere aktuelt nu end nogensinde.

- Jeg har også selv fundet noget at beskæftige mig med i New York, nemlig i Den Danske Sømandskirke, hvor jeg er ansat og får løn. Her er mødregruppen en del af mit arbejde og jeg arrangerer og afholder også Sankt Hans, Movie Night, Oscar aften, månedlige brunch for netværket og hvad jeg ellers kan finde på. Mødregruppen bliver nu også snart aktuel for mig på en helt anden måde, da jeg er gravid, og vi venter vores datter til efteråret. Jeg er sat til at føde 15. november, men jeg håber dog at det ikke lige bliver på netop denne dag, da jeg her har 30 års fødselsdag, siger hun til Nordjyske Stiftstidende.

Når Line og Michaels lille datter kommer til verden, vil hun være lidt af en sensation. Hun vil nemlig være den første 'Gift ved første blik'-baby i Danmark og med garanti få masser af opmærksomhed fra trofaste seere af det voldsomt populære DR-program.

De havde de store smil fremme på bryllupsdagen, men allerede på bryllupsrejsen gik det galt mellem Ulrik og Ane. Foto Jakob Mydtskov Kendte Sådan er det gået parrene fra 'Gift ved første blik'

Lige som de andre par, der har medvirket i 'Gift ved første blik', så har Line og Michael oplevet en overvældende interesse for deres forhold, efter kameraerne er blevet slukket. Alle vil følge med i om ægteskabet holder, eller om der er en skilsmisse på vej. Men kærligheden stortrives i New York, og det tror Line Rask, at der er en helt særlig grund til.

- Jeg tror, at det skyldes, at vi i den grad har rigtig meget tid sammen til også at lære hinanden bedre at kende, modsat hvis vi boede hjemme i Danmark i vante omgivelser tæt på vores familier i det daglige. Tiden her i New York går utroligt hurtigt, og det er også rart at kunne færdes her anonymt uden gang på gang at blive genkendt fra DR-programmet i Aarhus, hvor jeg studerede og i København, hvor Michael boede. Denne fred giver tid til at få vores forhold til at blomstre, siger hun.

Tv-parret har været et smut i Las Vegas. Foto: Jakob Mydtskov/DR Danske kendte 'Gift ved første blik'-par gift igen

Line og Michael er blevet gift to gange. For for rullende kameraer og så helt privat i Las Vegas. Foto: Philip Davali
Line og Michael er blevet gift to gange. For for rullende kameraer og så helt privat i Las Vegas. Foto: Philip Davali