Dansk kendispar går fra hinanden: - Det var min beslutning

Mie Skov fortæller nu om baggrunden for, at hun og Carsten Mogensen er gået fra hinanden

Mie Skov er nu single. Foto: Mogens Flindt
Mie Skov er nu single. Foto: Mogens Flindt

For en uge siden fortalte den tidligere 'Vild med dans'-vinder og bordtennisspiller Mie Skov til Se og Hør, at hun og badmintonspilleren Carsten Mogensen er gået fra hinanden efter mere end fem år.

Til Ekstra Bladet uddyber Mie Skov nu, hvorfor hun og badmintonspilleren ikke længere er et par.

- Det er jo ikke en hemmelighed, at vi har været igennem en ret hård periode de seneste tre år. Vi er blevet forældre, og så blev Carsten jo ramt af den her meget alvorlige hjerneblødning oveni også. Efter det har vi haft svært ved at finde hinanden og finde tilbage til familielivet, siger Mie Skov.

Se også: Kærligheden brast: Dansk kendispar går fra hinanden

Her understreger hun også, at det var hende, der tog beslutningen om at gå fra Carsten Mogensen - ikke omvendt.

- Det var mig, der kom frem til, at vi ikke var gode for hinanden længere, og derfor var det også min beslutning. Carsten har meget fokus på sin sport og karriere, og det er også helt forståeligt, men det har været meget svært for os at finde balancen i det. Så det er min beslutning, fordi jeg ikke mener, at vi passer sammen, og at vi har de samme familieværdier. Men vi er ikke uvenner, lyder det fra Mie Skov, der ligeledes understreger, at der ikke er en tredje part involveret i deres brud.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mie Skov er ikke længere sammen med Carsten Mogensen (til højre i billedet). Foto: Claus Fisker
Mie Skov er ikke længere sammen med Carsten Mogensen (til højre i billedet). Foto: Claus Fisker

Flyttet i lejlighed
Mie Skov flyttede i midten af oktober til en andelslejlighed i Charlottenlund - vel at mærke uden Carsten Mogensen, som hun har boet sammen med siden 2013. Carsten Mogensen er blevet boende i det rækkehus, som parret ejer sammen, og som de gav 6,3 millioner kroner for tilbage i 2015. Samme år blev parret forældre til sønnen Benjamin.

Det tidligere par er nu i gang med at finde ud af, hvad der skal ske med deres tidligere fælles hjem og ikke mindst deres søn.

- Vi ejer stadig en bolig sammen i Charlottenlund, men jeg bor i en lejlighed nu, som er tæt på vores søns institution og hans relationer. Carsten og jeg har ikke fundet ud af, hvad vi gør i forhold til Benjamin endnu. Det tager vi lidt hen ad vejen, men lige nu har jeg ham det meste af tiden, fordi Carsten rejser rigtig meget, siger Mie Skov.

Se også: Nu bekræfter Zobel: Kæreste med skandaleramt tobaksarving

Selvom det er hende, der har taget beslutningen om at gå, lægger hun ikke skjul på, at hun er meget påvirket af bruddet.

- Det er jo en familiedrøm, der er brast. Jeg har altid ønsket mig en kernefamilie, men sådan skulle det så ikke være. Jeg var nødt til at lytte til mig selv. Vi har haft nogle hårde år som familie, og nu er det bare rart, at jeg kan arbejde lidt med mig selv og de ting, jeg har lyst til. Men det er da klart, at det har bestemt ikke været nemt, siger Mie Skov.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mie Skov og Mads Vad vandt 'Vild med dans' i 2013. Foto: Mogens Flindt
Mie Skov og Mads Vad vandt 'Vild med dans' i 2013. Foto: Mogens Flindt

Bliver selvstændig
Mie Skov har efter fire års fravær gjort comeback på det danske bordtennislandshold, og i december sidste år færdiggjorde hun sin uddannelse som mastercoach. Det er planen, at hun efter nytår bliver selvstændig i coachfirmaet Raise the Bar.

- Det er en meget spændende tid, jeg går i møde. Jeg er jo snart færdig med min uddannelse, og så glæder jeg mig til at få mig selv i spil. Det er rart at være mig selv igen, og nu er jeg selv i fokus. At blive forælder og samtidig skulle håndtere alvorlig sygdom er en stor omvæltning, så jeg trænger til at tage hånd om mig selv, siger Mie Skov.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Carsten Mogensen, der ikke ønsker at kommentere bruddet meget nærmere.

- Det er rigtig nok, at det var Mies beslutning, men jeg har ikke behov for at tale om mit privatliv i pressen, lyder det fra Carsten Mogensen.

I et nyt interview taler Sarah Zobel ud om bruddet fra Burhan G. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 2. aug. 2018 - kl. 17:02 Sarah Zobel taler ud efter bruddet med Burhan G

Carsten Mogensen blev under EM i 2016 ramt af en hjerneblødning, der truede med at smadre hans liv og karriere. Men blot i løbet af få måneder lykkedes det ham at komme på benene og træne sig i topform, så han hurtigt igen blev en del af verdenseliten i badminton. Sammen med makkeren Mathias Boe har han siden vundet flere store turneringer.