Dansk komiker klager over luksusliv

Andreas Bo er taget på spa-ophold, og lettere ironisk klager han nu over, hvor hårdt et liv han har

Andreas Bo og hans kæreste Mascha Vang.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Andreas Bo og hans kæreste Mascha Vang.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Det er svært at have ondt af Andreas Bo, selv om han beklager sig over tilværelsen.

Andreas Bo er kæreste med Mascha Vang. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Andreas Bo lænset for 66.000 kroner

Den sjove mand er nemlig taget på et luksuriøst spaophold sammen med sin kæreste Mascha Vang, og her klager komikeren over de mindste ting.

- Jeg er igen taget på spa-ophold med hende jeg har kastet al min voksne kærlighed over. Og folk tror mit liv er så let, men allerede idag er jeg faldet i søvn under en times massage, har måttet drikke hvidvin af et mærke jeg ikke er vant til, spise et Stjerneskud UDEN pomfritter, og nu skal jeg gudhjælpemig i et varmt boblebad, som ikke engang er placeret indenfor, og ha' en halv times ansigtsbehandling og kæmpe mig igennem en 4 retters menu bagefter. Life is hard!,  skriver den 47-årige Andreas Bo om et billede fra opholdet på sin Instagram-profil.

Mascha og Andreas Bo har været kærester i mere end et år, men er endnu ikke tilgivet af hans eks. (Arkivfoto: Kenneth Meyer). Danske kendte Mascha hånes af Andreas' ekskæreste

Det fremgår ikke helt tydeligt, om den spøgefulde 'Live fra Bremen'-stjerne mener de ting, han skriver, men meget tyder på, at hele hans opslag skal forstås som en joke.

Mascha Vang og Andreas Bo har været kærester siden sidste nytårsaften, hvor de mødte hinanden.

Mascha Vang med sin lille datter ved en tidligere lejlighed. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Mascha Vang tæt på forfærdeligt nytårsuheld

Komikeren Andreas Bo har lagt disse billeder ud på sin instagram fra sit lumsuriøse spa-ophold med kæresten Masche Vang. (Foto: Instagram)
Komikeren Andreas Bo har lagt disse billeder ud på sin instagram fra sit lumsuriøse spa-ophold med kæresten Masche Vang. (Foto: Instagram)
 

 

1 af 3 Komikeren Andreas Bo har lagt disse billeder ud på sin instagram fra sit lumsuriøse spa-ophold med kæresten Masche Vang. (Foto: Instagram)
2 af 3 Andreas og Mascha.(Foto: Rumle Skafte)
3 af 3 Andreas Bo og hans kæreste Mascha Vang.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)