Dansk komiker med kontroversiel Hugh Hefner-kommentar

Sofie Hagen begræder ikke tabet af Playboy-stifteren

På sin hjemmeside kalder Sofie Hagen sig en 'moderne legende'. Foto: Ivan Riordan Boll
På sin hjemmeside kalder Sofie Hagen sig en 'moderne legende'. Foto: Ivan Riordan Boll

Hefner med et billede af Marilyn Monroe, som han signerede i forbindelse med et velgørenhedsarrangement. Foto: AP Intl. kendte - 29. sep. 2017 - kl. 08:12 Snedig Playboy: Her er Hefners sidste geniale træk

Den London-baserede, danske komiker Sofie Hagen har endnu engang haft held til at skabe røre med et kontroversielt tweet.

Denne gang handler det om Playboy-stifteren Hugh Hefner, der onsdag sov stille ind i sit sagnomspundne Playboy Mansion-hjem i Beverly Hills i Californien.

Hefner blev 91 år gammel, og mens det meste af verden sørger over tabet af popkultur-ikonet, har Sofie Hagen opfundet sin egen lidt mere positive vinkel på dødsfaldet.

- Hugh Hefners død er en dejlig påmindelse om, at de gamle, hvide mænd, der sidder på magten, i sidste ende vil dø, skriver Sofie Hagen på Twitter.

Hendes perspektivering af dødsfaldet er faldet en del personer for brystet.

Blandt andet mener flere, at hun overser, at Hugh Hefner på sin egen måde kæmpede for ytringsfrihed og kvindefrigørelse, og at det måske kan opfattes som racistisk at glæde sig over, at mennesker med en specifik hudfarve dør.

Det er ikke første gang, Sofie Hagen kritiseres for et opsigtsvækkende Tweet.

I sommer ragede hun uklar med den britiske journalist og tv-vært Piers Morgan, der kommenterede Hagens opsigtsvækkende og faktuelt forkerte betragtning om, at alle terrorister er mænd.

Hugh Hefner i et hav af kvinder. Foto: AP
Hugh Hefner i et hav af kvinder. Foto: AP
 

Feministisk stupiditet
Piers Morgan kaldte kommentaren for 'Peak rabid feminist stupidity', hvilket kan oversættes til 'Topmålet af rabiat, feministisk stupiditet'.

Sofie Hagen reagerede ved at kalde Piers Morgan for en 'menneskelig kartoffel'.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Sofie Hagens danske manager og spurgt om en uddybende kommentar i forhold til Hugh Hefner-tweetet. Manageren oplyser, at svaret er 'Nej'.

Paris Hilton var stor fan af Hugh Hefner og kærligheden så ud til at gå begge veje. Foto: AP Intl. kendte - 28. sep. 2017 - kl. 08:55 Hugh Hefner hyldes med genial emoji

En pyjamasklædt Hefner poserer med Mascha Vang. Foto: Privat Danske kendte - 28. sep. 2017 - kl. 12:42 Mascha Vang slår fast: Ingen hanky panky med Hefner

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen