Dansk Playboy-model afviste Hefner: Ville ikke deltage i 'trusseløs torsdag'

Barbara Zatler har været en af de såkaldte Playmates. Hun nåede at møde den nu afdøde Hugh Hefner, men ikke alle hans tilbud var værd at takke ja til

Ekstra Bladets Kim Kastrup har mødt Hugh Hefner flere gange. Hør ham fortælle om Playboy-legenden her.

Hefner med et billede af Marilyn Monroe, som han signerede i forbindelse med et velgørenhedsarrangement. Foto: AP Intl. kendte - 29. sep. 2017 - kl. 08:12 Snedig Playboy: Her er Hefners sidste geniale træk

Danske Barbara Zatler nåede at komme tæt på Hugh Hefner i 2009, efter den dengang 28-årige nøgenmodel havde været på forsiden af den slovenske udgave af Playboy. Dét udløste en af de eftertragtede invitationer til Hugh Hefners halloween-fester.

- Det var min allerførste Playboy-fest, og da Hugh Hefners højre hånd, Hank, fik introduceret mig for Hugh, så tog det hele bare fart. Jeg endte med at komme i det amerikanske Playboy, og senere kom mine billeder i mange af de andre internationale udgaver af magasinet. Det er ikke særlig nemt at komme i Playboy, så det var en ret vildt oplevelse, siger den tidligere playmate til Ekstra Bladet.

Det var denne forside, der skaffede Barbara et job- og boligtilbud fra Hugh Hefner. Foto: Playboy
Det var denne forside, der skaffede Barbara et job- og boligtilbud fra Hugh Hefner. Foto: Playboy
 

Når snakken falder på hendes møde med Playboys ophavsmand, så har Barbara faktisk kun rosende ord tilovers for den nu afdøde playboy.

- Hugh var virkelig sød og rar. Han virkede som et varmt og mildt menneske. Men kan nemt tænke, at han var sådan en gammel gris, men det var han slet ikke. Hugh tog ikke bare løs på pigerne, selv om at det er sådan de fleste har opfattet ham, fortæller Barbara Zatler.

I 2009 inden Barbara Zatler fik sin Playboy-forside, pyntede hun på forsiden af connery.dk Foto: Christian Grüner
I 2009 inden Barbara Zatler fik sin Playboy-forside, pyntede hun på forsiden af connery.dk Foto: Christian Grüner

Nej tak til 'trusseløs torsdag'
Efter halloween-festen blev Barbara hængende i USA for at arbejde for Playboy, og hun blev faktisk tilbudt at flytte ind hos Hefner i hans berømte mansion. Men…

- Jeg havde ikke lyst til at flytte ind sammen med ham og de andre piger, så jeg havde min egen lejlighed. En af årsagerne til, at jeg takkede nej, var, at jeg ikke havde lyst til at deltage i 'trusseløs torsdag'. Om torsdagen havde man så ikke trusser på. Så brugte man aftenen bundløs. Når det var blevet sengetid, så valgte Hugh den pige, han gerne ville have med i seng. Man havde kun trusser på om torsdagen, hvis man havde menstruation, forklarer Barbara.

Barbara Zatler har gemt alle de blade, hvor hun har været model i. Foto: Thomas Laursen All Over
Barbara Zatler har gemt alle de blade, hvor hun har været model i. Foto: Thomas Laursen All Over
 

Det blev til cirka tre måneder i USA, før et biluheld i Los Angeles fik sat en godt og grundig stopper for Barbaras amerikanske drøm.

- Jeg kørte galt, og endte med en voldsom hjernerystelse og et hukommelsestab. Det havde ellers været planen, at jeg skulle være værtinde ved Playboys Superbowl-fest i februar 2010, men det måtte jeg så opgive, siger Barbara, der i dag ejer en lampebutik.

Se mange flere billeder af afklædte Barbara:

Se også: Se Danmarks nye Playmate

Se også: Dansk Playmate med temperament

Se også: Dansk Playmate i Bunnyland

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen