Dansk popsanger bruger millioner på VILD gave

Christopher har købt en meget dyr lejlighed til sin lillebror

Det er noget af en gave, som Christopher har givet sin lillebror. Foto: Per Lange
Det er noget af en gave, som Christopher har givet sin lillebror. Foto: Per Lange

4,6 millioner kroner.

Så mange penge har Christopher disket op med, da han gav sin 18-årige lillebror, Oliver, en lejlighed i hjertet af København.

Det skriver Her & Nu.

Selvom lejligheden har kostet mange millioner kroner, er den kun på 68 kvadratmeter. Det skyldes, at adressen er på Christianshavn, som er en af Københavns dyreste kvarterer.

Christopher er tidligere blevet spurgt, om han vil være med i 'Vild med dans', men svaret er nej. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Christopher afviser TV2 på et punkt: Derfor siger jeg nej

Den milliondyre lejlighed ligger også på selvsamme gade, hvor Christopher bor sammen med sin forlovede, modellen Cecilie Haugaard. Parret købte deres lejlighed i 2017 for 11.900.000 kroner.

- Jeg har købt en lejlighed til min lillebror, siger Christopher til Her & Nu. Foto: Henning Hjorth
- Jeg har købt en lejlighed til min lillebror, siger Christopher til Her & Nu. Foto: Henning Hjorth

Flere dyre gaver
Christopher og modellen Cecilie Haugaard mødte hinanden første gang i 2014, og der var god kemi mellem dem fra første sekund.

4. september 2018 kunne Christophers udkårne så offentliggøre på sin Instragram-profil, at popcharmøren havde friet til hende. Her havde Christopher flottet sig med en hamrende dyr ring, som angiveligt har kostet mellem 350.000 kroner og 700.000 kroner.

Christopher har købt en meget dyr gave til sin forlovede. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Se Christophers vilde gave til kæresten: Så meget kostede den

Centerringen er en 3,01 karat brillantsleben diamant, og de to allianceringe er kreeret i 18 karat hvidguld.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra Christopher til hans flotte gave.