Dansk popstjerne er blevet morfar

Det danske popikon Thomas Helmig kan nu kalde sig morfar for første gang

Olga hedder Thomas Helmigs første barnebarn. Foto: Per Lange
Olga hedder Thomas Helmigs første barnebarn. Foto: Per Lange

Der er stor lykke i Helmig-familien i øjeblikket.

53-årige Thomas Helmigs datter, 25-årige Ida-Marie Helmig, har netop født en pige, der har fået navnet Olga Helmig Ortiz.

Både Ida-Marie Helmig, Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen har slået billeder op på deres Instagram-profiler med billeder af den lille nyfødte.

'ABUELO', skriver Thomas Helmig til et billede af Olga. Det betyder bedstefar på spansk.

ABUELO ️

Et opslag delt af Thomas Helmig (@tomhelmig) den

'Olga Helmig Ortiz', skriver moderen ligeledes til et billede af den nyfødte, der nok hentyder til barnets fulde navn, mens Renée Toft Simonsen skriver 'Olga ca. 2 timer gammel' til et billede.

Olga ca. 2 timer gammel ️

Et opslag delt af Renee Toft Simonsen (@reneetsimonsen) den

Allerede tilbage i januar måned offentliggjorde Ida-Marie Helmig på sin Instragram-profil, at hun var blevet gravid, og i samme opslag blev det gjort klart, at hun ville føde i august.

Thomas Helmig har børnene Hugo og Ida-Marie, men det er første gang, at han bliver bedstefar. Thomas Helmigs ekskone Heidi Andersen er mor til Ida-Marie, mens Hugos mor er Renée Toft Simonsen.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Thomas Helmig, men han er ikke i skrivende stund vendt tilbage på vores henvendelse.

Helmig har sunget og danset sig til økonomisk opsving i 2017, hvor han øver sit overskud markant sammenlignet med året forinden. Foto: Ritzau Scanpix/Torben Christensen Danske kendte - 18. jun. 2018 - kl. 05:54 Helmigs fede fest: Forgylder sig selv med millioner

Se også: Selvmål: Ny fadæse for Helmig

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere