Dansk radiovært: Mine bryster er blevet dobbelt så store

På grund af risikoen for brystkræft fik radioværten fjernet sine bryster, men nu har hun fået lavet nye, og de er vokset i størrelse

Sara Bro er tilbage i P3's morgenradio Foto: Mogens Flindt
Sara Bro er tilbage i P3's morgenradio Foto: Mogens Flindt

Hun er en fast del af mange danskeres morgen, når hendes stemme i hverdagene kan høres i radioen på P3 i 'Go' Morgen P3'.

Derfor var der også mange, der savnede Sara Bros tilstedeværelse, da den folkekære radiovært tidligere på året var væk fra morgenprogrammet. Historien bag fraværet delte hun i et Instragram-opslag, hvor hun fortalte, hvordan hun havde gået til årlige kontroller, siden hun 15 år tidligere var blevet diagnosticeret med brystkræft.

Det var en af de kontroller, der viste forstadiet til brystkræft. Sara Bro blev tilbudt en mastektomi (fjernelse af brysterne, red.), så hun ikke længere var i risiko for at kunne få brystkræft. Et tilbud hun endte med at takke ja tak til.

En pakke smør i hvert bryst
Sara Bro er heldigvis tilbage i æteren igen, hvor hun i selskab med Tue Blædel og Tony Scott giver danskerne en munter start på dagen.

Netop de to medværter havde i morges så stor en interesse i Sara Bros nye rekonstruerede bryster, at de har fået lov til hver dag at stille tre spørgsmål om dem.

P3's nye morgenhold med Sara Bro, Tony Scott og Tue Blædel. Foto: Petra Kleis/DR
P3's nye morgenhold med Sara Bro, Tony Scott og Tue Blædel. Foto: Petra Kleis/DR

Og de vil gerne vide, om Sara Bro er 'gået Linse Kessler på den?'

Med andre ord: Hvor store er hendes bryster blevet?

- De er blevet større, end de var før, lyder det først fra Sara Bro, men det svar er langt fra præcist nok for de to medværter, der kræver en uddybning.

- Sidste gang jeg blev opereret, fik jeg fjernet en knude, og så får man fjernet noget omkringliggende væv, og der kan jeg huske dengang, at lægen var så venlig at fortælle mig, at det svarede til en pakke smør. Og det fik jeg så korrigeret det andet bryst til, så jeg har fået fjernet en pakke smør i hvert bryst for 15 år siden, fortæller Sara Bro, men Tue og Tony er stadig ikke tilfredse, for hun har ikke svaret på spørgmålet.

- Jamen, så er de blevet dobbelt så store, siger Sara Bro, mens hun grinende slår fast, at hun ikke er sikker på, om de to medværter skal have lov til at stille tre spørgsmål igen i morgen.

Du kan høre de andre spørgsmål om Sara Bros bryster i 'Go' Morgen P3' her.

Se også: Sara Bros bryster skal fjernes: Disse kendte kvinder fik også brystkræft

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen