Dansk rapper: Jeg sniffede kokain inden AftenShowet

Rapperen Jokeren var ikke bleg for at indrømme, at han netop havde taget en streg kokain, da han var gæst i DR's talkshow

Jokeren er helt ærlig om sit forbrug af stoffer. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Jokeren er helt ærlig om sit forbrug af stoffer. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Der var nok et par af Aftenshowets seere, der fik aftenkaffen galt i halsen, da de torsdag aften blændede op for DR's daglige aktualitetsprogram. Blandt aftnens gæster var rapperen Jesper 'Jokeren' Dahl og Kurt Thyboe, og særligt førstnævnte er aldeles ærlig, da værten Mark Stokholm spørger, om han er på stoffer, mens de taler sammen.

- Ja. Både lovlige og ulovlige, svarer den 42-årige rapper uden omsvøb.

- Jeg har ligget med influenza, så jeg har taget nogle panodil, nikotin, koffein, lidt alkohol, og så har jeg også taget en streg kokain, opsummerer Jesper Dahl.

Se 'AftenShowet' her. Jokens kokain-svar kommer cirka fire minutter inde i programmet.

Jokeren er far til datteren Chili Tallulah, som han har med ekskæresten Kamilla Bryndum. I dag bor han med sin nye kæreste, som han har været sammen med de sidste måneder, og hendes papdatter.

Det er langt fra første gang Jokeren indrømmer sit forbrug af stoffer, og det fremgår også af interviewet, at han ikke anser det for at være et problem. Yderligere understreger han, at det på det nærmeste er en præmis, hvis man ønsker at være udøvende kunstner.

- I 2006 tog jeg et helt år, hvor jeg hverken tog lovlige eller ulovlige stoffer. Men nu er det da noget, jeg gør ofte. Også fordi det er sjovt, siger Jokeren med et stort smil i Aftenshowet.

Jokeren og hans 34-årige ven optræder ved flere lejligheder sammen på skudofferets Facebook-profil (Privatfoto) Krimi Jokerens ven skudt i muligt bandeopgør

Kurt Thyboe og Jesper Dahl var inde for at fortælle om deres nye samtalebog. Den tidligere sportskommentator og redaktør på 'Ugens Rapport' roser den 42-årige rapper for sin hudløse ærlighed, og mener, det er et sjældent fænomen.