Dansk reality-babe viser kæresten frem

Malou Petersen viste sin nye kæreste frem til Reality Awards

Malou fortæller om sin træning og sit forhold.

Da Malou Petersen, der især er kendt for sin deltagelse i 'Robinson Ekspeditionen', troppede op på den røde til Reality Awards 2019, der blev afholdt på Docken i Københavns Nordhavn fredag aften, var det med sin nye kæreste, Mark Birkmose, under armen.

- Jeg har taget min kæreste Mark med, sagde Malou Petersen med et smil.

- Vi har kendt hinanden siden juni. Så det er syv-otte måneder. Vi har mødt hinanden igennem træning, lød det videre fra Malou Petersen.

Brystsmutter på scenen. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Vild brystsmutter midt på scenen: - Jeg havde ikke råd til tape

Fuld fokus på træning
Malou Petersen har siden sin deltagelse i 'Robinson Ekspeditionen' gennemgået en vild forvandling. Hun er gået fra meget spinkel til enormt veltrænet og skal snart stille op i stævnet NC Bodyfitness.

- Det går rigtig godt med min træning. Jeg skal stille op til stævne i april. Jeg har lagt mit liv om. Det er kostplan, træning og så spiser jeg, hvad jeg vil, en gang om ugen, lød det fra Malou Petersen.

Malou Petersen er i sit livs form: Foto: Mogens Flindt
Malou Petersen er i sit livs form: Foto: Mogens Flindt
 

Der var derfor heller ikke alkohol og høje procenter på menuen for hende fredag aften.

Foto: Anthon Unger Danske kendte Nu går det ned: Realitybabes i hed snaver

- I dag bliver det sodavand og det gode humør, jeg tager med mig, lød det fra 'Robinson'-deltageren.

For parret står 2019 derfor også mest i træningens tegn.

- Min konkurrence til april er i fokus. Hvis det går godt, så kommer der flere turneringer. Mark skal også selv stille op i år. Så det er konkurrence og konkurrence, lød det fra Malou Petersen.

- Vi har egentlig ikke så mange andre planer end det i 2019. Vi tager det, som det kommer, supplerede Mark Birkemose.

Malou Petersen var noget mere spinkel, da hun deltog i 'Robinson Ekspeditionen' 2016. Foto: TV3 TV3-reality Vild forvandling: Dansk reality-babe er slet ikke til at kende