Dansk realitydeltager har fået kæreste: Hun brød sit løfte

Og det var ganske heldigt. For ellers var 'Paradise'-Jonas og eks-kæresten næppe blevet et par igen

Savner du en kæreste? Så skal du tilsyneladende bare tilmelde dig 'Paradise Hotel'.

Efter hjemkomsten fra det mexicanske hotel sprang Lenny og Nadja ud som kærester. Det samme gjorde deltagerne Trine og Mathias. Derudover fandt deltagerne Fie og Fie sig begge en kæreste, efter optagelserne var slut.

Og nu er det så hotellets charmør Jonas Evaristi, der er taget af markedet. Det afslører han over for Ekstra Bladet.

- Hun er en fuckinghamrende skøn pige. Jeg har kendt hende i et par år, og hun er faktisk min ekskæreste, siger han glad, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen.

Jonas Evarist, der medvirker i 'Paradise Hotel' 2018. Foto: Janus Nielsen Film, tv & radio Deltager i TV3-program svines til: 'Jeg håber du dør'

Jonas ønsker ikke at oplyse kærestens navn, da hun ikke ønsker eksponering i medierne og 'gerne vil tage det stille og roligt'. Men de var kærester i knap halvandet år første gang og havde aftalt, at de ikke skulle snakke sammen længere i forbindelse med hans deltagelse i realityprogrammet. Det løfte brød hun.

- Hun undskyldte og beklagede, for hun vidste godt, at hun brød sit løfte, men hun kunne ikke lade være, fordi hun hele tiden så mig på Facebook og andre sociale medier i forbindelse med 'Paradise Hotel'. Så hun havde svært ved at glemme mig, forklarer 19-årige Jonas.

I starten fandt han det irriterende og unfair, at hun skrev. Men det skulle vise sig at være heldigt.

- Vi mødtes, og det gik skidehamrende godt. Det var vildt hyggeligt. Vi fik snakket og blev enige om, at vi prøvede igen. For hvad skader det? Vi er blevet ældre og mere modne.

Patrick Brylov bekræfter nu sit forhold til Michala Kjær med et offentligt foto, hvor de kysser. Foto: Simon Læssøe/Ritzau Scanpix Danske kendte Kendispar deler snave-foto: Nu er deres forhold officielt

Den ét år ældre kvinde er da også et rigtigt godt match for den pigeglade paradiso.

- Hun kender mig fuldstændigt og ligeså godt, som jeg kender mig selv. Hun har altid accepteret mig for den, jeg er og de fejl, jeg har. Jeg har for eksempel nogle gange temperamentsproblemer, og der er hun god til at få mig ned på jorden igen. Og så fungerer hun bare pisse godt med min familie og venner. Det betyder meget, siger han.

- Hvorfor lige nu. Du er med i 'Paradise Hotel', og kvinderne hiver og flår vel i dig?

- Det er rigtigt, og mange af mine venner spørger også, hvorfor jeg vælger at få en kæreste netop nu, hvor det peaker med damerne. Jeg kan tage i byen og virkelig have det grineren, men det er bare ikke det, jeg har lyst til, siger Jonas og fortsætter.

- Jeg kan mærke, at jeg gerne vil begynde at tage mit liv mere seriøst, og der passer en kæreste godt ind.

Speciallæge i hudsygdomme Peter Bjerring advarer mod tricket, der blev givet på tv tirsdag aften. Foto: Janus Nielsen Film, tv & radio Paradise-deltager gav 'smart' trick på tv: Nu advarer ekspert imod det

En vigtig detalje er da også, at kæresten ikke har set ham på tv. Det har været en fordel, mener han.

- Hun har heldigvis ikke selv set programmet, for jeg bad hende skåne sig selv - og mig. Det gavner ikke noget, at hun ser det. Men man skal samtidig huske på, at det, man ser på tv, skete for længe siden, siger han.