Dansk realitydeltager i sorg: 31-årig kæreste død

Kimie Maria Kristensen har mistet sin kæreste

Kimie Maria Kristensen deltog i 'Paradise Hotel' i 2014. Foto: TV3
Kimie Maria Kristensen deltog i 'Paradise Hotel' i 2014. Foto: TV3

2019 er startet ud på den værst tænkelige måde for den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Kimie Maria Kristensen.

Hendes kæreste har nemlig mistet livet i en alder af kun 31 år.

Det skriver den 26-årige realitydeltager på sin Instagram-profil.

Kimie Maria Kristensen deler den triste nyhed i anledning af, at hendes kæreste skulle være fyldt 32 år.

'I dag ville du være fyldt 32 år, i dag er det 9 dage siden, jeg sidst har set dig i live og snakket med dig. Tak, fordi at jeg har måttet være din kæreste, tak, fordi du har elsket mig ubetinget, tak, fordi du lod mig elske dig. Tak, fordi at jeg blev mor til dine drenge og forhelvede, hvor jeg nok skal passe på dem. Er ked af, at du ikke får set dem vokse op, men jeg lover dig, de aldrig får lov til at glemme, hvem du var, og hvor højt du elskede dem, skriver en tydeligt berørt Kimie på sin Instagram-profil.

Julie Melsen og Frederik Valeur skulle se Vinterbergs 'Kursk' - måske fra kysserækken? Foto: Mogens Flindt Danske kendte Dansk realitystjerne viser ny fyr frem: Vi hygger lidt

Børnene mangler ham
Her skriver hun ligeledes, at deres børn savner deres far, og at det er svært for hende at forestille sig et liv uden ham. De to har dannet par i fem år.

'Du kom altid med en dumsmart bemærkning og fik folk i godt humør. Udover din humor var du også så kærlig og omsorgsfuld overfor drengene og mig. Du passede altid på os, og du fortalte os altid, hvor højt du elskede os og at vi betød alt for dig. Vi var aldrig i tvivl om din kærlighed til os. Jeg håber, du bliver ved med at passe på os, for lige nu føles det hele tungt og uoverskueligt'.

Nu skal Olivia Salo tage et vigtigt skridt med sin 'Love Island'-kæreste. Foto: Anthon Unger Danske kendte 'Love Island'-par flytter sammen

Kimie Maria Kristensen oplyser ikke noget om dødsårsagen i opslaget, men bruger i stedet sine kræfter på at sende en sidste hilsen til sin elskede kæreste.

'Vi savner dig, og jeg har brug for at høre fra dig og få at vide, at det hele nok skal gå. Tak, fordi vi fik lov til at være en del af dit liv, selvom det blev alt for kort. Tillykke med fødselsdagen, afslutter hun opslaget.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Kimie Maria Kristensen, der på nuværende tidspunkt ikke ønsker at komme med yderligere kommentarer.

Kimie Maria Kristensen deltog i 'Paradise Hotel' sæson 10, som blev sendt i 2014. Hun var i alt med i 17 afsnit.

I 2016 blev Natascha Cetiner gift med Anna Vangsø Cetiner. Privatfoto Danske kendte Kærligheden brast: Dansk realitydeltager skal skilles