Dansk realitystjerne indlagt på psykiatrisk afdeling

Tiden efter fødslen har været hård for Kia Sødergreen, der nu er blevet indlagt på psykiatrisk afdeling

Her fortæller parret om deres forhold. Video: Ekstra Bladet TV

Danske kendte - 20. sep. 2017 - kl. 15:02 'Knaldperlen' er blevet far

Danske kendte - 23. jul. 2017 - kl. 22:29 Knaldperlen vender tilbage til skærmen

Realityparret Kia 'Sugar' Sødergreen og Walid 'Knaldperlen' Bechara, der er kendt fra 'Kongerne', blev forældre til en lille dreng i slutningen af september.

Det var langt fra en udramatisk fødsel, for undervejs endte parrets nyfødte søn, Marcus, med at brække ryggen. Det har dog heller ikke været fryd og gammen efter fødslen, for Kia Sødergreen har nu måttet lade sig indlægge på psykiatrisk afdeling, efter hun er blevet ramt af en fødselsdepression.

Film, tv & radio - 21. apr. 2017 - kl. 15:02 Vild sexskade: Knaldperlen brækkede kærestens haleben

I et ærligt opslag på sin Instagram fortæller hun, at fødselsdepressionen er så voldsom, at hun næsten ikke ser sin søn.

- Jeg har desværre fået en voldsom reaktion efter fødslen, som har resulteret i en indlæggelse på psykiatrisk afdeling. Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som sosu-assistent i psykiatrien, så ikke nok med at det føles som et kæmpe nederlag pludselig at være patient i sit eget fag, så er kommunen kommet ind over, skriver hun i indlægget og fortsætter:

- De har vurderet, at jeg kun må se Marcus to gange om ugen, så længe jeg ikke er på toppen. Av, den gør altså ondt, lyder det fra Kia Sødergreen.

Vil bryde vigtigt tabu
Ifølge Kia Sødergreen er det vigtigt for hende at være åben om sin fødselsdepression, fordi der måske sidder andre kvinder derude, som har det på samme måde som hende. Derfor valgte hun at fortælle åbent om det på sin Instagram.

- Hvorfor vælger jeg at dele noget af det mest sårbare, der sker i mit liv lige nu? Det gør jeg, fordi alle kvinder kan risikere at få en fødselsreaktion, og det gør ikke en dårligere til ens arbejde eller til en dårligere mor. 'Vi må stå sammen om at bryde tabuet', siger alle hele tiden. Men hvor mange gør det egentlig? Nu prøver jeg med ærligheden og sandheden, skriver 'Kongerne'-stjernen. 

Kia (t.v.) og Walid skal være forældre for første gang. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 12. mar. 2017 - kl. 17:07 Knaldperlen skidesur over graviditet

Det går fremad
Ifølge Kia Sødergreen går det meget op og ned med hendes tilstand lige nu, og hun skal derfor være indlagt et stykke tid.

- Det er meget svingende lige i øjeblikket. Jeg har tendens til at græde rigtig meget, og jeg får en ubehagelig følelse af angst, hvor jeg har svært ved at være i min egen krop. Jeg har mange negative tanker i forhold til, at jeg føler mig som en fiasko som mor, og at jeg ikke kan gøre det godt nok for min søn. Jeg har svært ved at håndtere det, når han er ked af det, og jeg bliver hurtigt stresset, siger hun til Ekstra Bladet.

Linse og Gustav er Danmarks to største realitynavne. Foto: Anthon Unger Kendte Danmarks største kaos: - Den sidder fast, vi kan ikke få den ud

Det, der går 'Kongerne'-stjernen allermest på, er dog, at hun ikke kan se sin søn så meget.

- Det er noget af det hårdeste, jeg nogensinde har været ude for. Jeg føler, at Marcus er blevet tager fra mig, fordi jeg ikke er god nok, men de har gjort det for vores bedste, så Marcus får den bedste start på sit liv, siger hun.

Walid er husmor
Selvom Kia Sødergreen skal være indlagt i noget tid endnu, så er hun optimistisk omkring fremtiden. Især er hun taknemmelig for alt det, som 'Knaldperlen' gør for hende, mens hun er indlagt.

- Walle er simpelthen så fantastisk. Det kan ikke beskrives med ord. Han går nu hjemme med Marcus alene og har simpelthen taget det hele så godt. Han er blevet en lille husmor, som bare kan det hele. Han støtter mig i det her og har accepteret, at han må gå hjemme lige nu og passe på Marcus, siger hun.

Se også: Reality-stjerner: Det laver vi i dag

Også de mange positive kommentarer på hendes Instagram-opslag får humøret op hos den unge realitydeltager.

- Jeg er blevet meget overrasket over folks reaktioner. Alle er bare så søde og skriver de mest fantastiske beskeder til mig og bakker mig op. Der er også mange, som pludselig fortæller deres historier og åbner op for deres følelser. Det er da bare fantastisk. Bryd tabuet. Det er det, vi skal, siger hun.

Kendte Valdemar fra Drengene På Kanten: Folk fra Nakskov hader mig nu

 

Mest læste i flash!
Hent flere