Dansk realitystjerne kørt ned: Bilisten stak af

'Singleliv'-cougaren Stephanie Star fortæller i sin nye bog om de psykologiske skrammer, hun stadig kæmper med, efter en bilist kørte hende ned i 2015

Stephanie Stars store fortrin har vundet prisen som 'Årets bedste'.

Stephanie Star mener, at kvinder skal kende deres plads i parforholdet. Foto: Thomas Samsøe Danske kendte - 30. nov. 2017 - kl. 06:51 Dansk realitystjerne: Mine mænd skal forkæles i sengen

Stephanie Star fortæller om sin afhængighed af sex i sin nye bog. Foto: Thomas Samsøe Danske kendte - 28. nov. 2017 - kl. 11:00 Dansk reality-stjerne afslører: Deltog i sexfester med de kendte

Stephanie Star bliver aldrig den samme igen, efter at en flugtbilist ramte hende i 2015. Det fortæller hun i sin nye bog 'Con amore', hvor man kommer helt tæt på realitystjernen.

Hun har måttet leve med flere fysiske skavanker efter ulykken, men også det psykiske har fået et knæk hos 'Singleliv'-deltageren.

Stephanie Star beskriver i bogen, hvordan hun kom gående på vej hjem til sin lejlighed, da hun bemærkede en bil med en 'flot fyr' på forsædet.

- Men han så åbenbart ikke mig. For han drejede pludselig ind på fortorvet og ramte mig på min venstre side, skriver hun i bogen.

Hun blev skadet fra 'tåen til albuen' og var i chok, da bilen stoppede og chaufføren stod ud.

- Han spurgte, om jeg var kommet til skade. I min choktilstand angreb jeg ham verbalt og sagde, at han skulle ringe til politiet. Det ville han ikke, og så vendte han sig om og gik. Du går ikke fra mig, råbte jeg. Han kom tilbage, gav mig sit visitkort og kørte sin vej. Stak af, forklarer hun.

Stephanie Star var udsat for en flugtbilist. Foto: Thomas Samsøe
Stephanie Star var udsat for en flugtbilist. Foto: Thomas Samsøe
 

Lever med smerter
Oplevelsen har haft en kæmpe påvirkning på Stars liv. Hun har fået et synsproblem på venstre øje, tinitus på venstre øre, vejrtrækningsproblemer, og nogle nervebaner kom i klemme, så hun i dag har muskelgener i venstre side.

- Fra ankel til hofte og ryg er jeg så medtaget, at jeg i dag to år efter ulykken stadig har svært ved at sove på min venstre side. Jeg kæmpede et år med hukommelsesbesvær, jeg har lidt af trafikpanikangst, og jeg har fået diagnosticeret PTSD (post traumatisk stress disorder red.)

Oplevelsen betød også, at Stephanie Star ikke kunne arbejde i en længere periode, og at hun næsten gik fra hus og hjem.

- Da jeg ikke længere kunne arbejde, mistede jeg min indtægt. Jeg var tæt på at miste min lejlighed. Og jeg er bogstavelig talt gået sulten i seng, men har altid sørget for, at min datter fik mad.

Stephanie Star gjorde alt, hun kunne, for at komme tilbage på arbejdsmarkedet, og hun begyndte at træne intensivt, så hun kunne blive sig selv efter otte måneder med den hårde træning.

Hun er i dag taknemmelig for, at hun har det nogenlunde, og at påkørslen ikke endte værre, end den gjorde.

- I dag er jeg taknemmelig for, at jeg ikke er blevet helt handicappet. Jeg priser mig lykkelig over, at min hjerne ikke har taget mere skade, end den har, forklarer hun i bogen.

Sagen med flugtbilisten er stadig ikke løst, men Stephanie skriver i bogen, at hun håber, gerningsmanden kommer til at 'bøde' i 2017 eller 2018.

Stephanie Star håber, at sagen snart er løst. Foto: Thomas Samsøe
Stephanie Star håber, at sagen snart er løst. Foto: Thomas Samsøe

Se også: Britisk skuespillerinde alvorligt kvæstet i bilulykke

Se også: Kendt tv-vært afslører: Har været konen utro fem gange