Dansk realitystjerne kørt ned: Jeg blev slynget op i luften

Rikke Chili fra 'Divaer i junglen' har brækket armen, efter en uopmærksom bilist kørte ind i hende

I kølvandet på sin deltagelse i 'Divaer i junglen' er Rikke Chili blevet en del af en offentlig 'bitchfight' med Janni Ree, Fie Laursen og Caroline Pedersen. Se i klippet, hvad hun siger til konflikten. Video: Christian Ørtoft

En stille og rolig tur på cykel fik en dramatisk udgang for den 31-årige realitystjerne Rikke Chili.

Søndag eftermiddag blev hun nemlig kørt ned af en uopmærksom bilist. Både politi og ambulance var på stedet, og den uheldige realitydeltager måtte tage hjem med en brækket arm.

- Jeg har det ikke super godt. Jeg har meget ondt. Heldigvis gik det ikke ud over hovedet, men kun armen. Jeg er øm over hele kroppen på grund af slaget, og mine fingre er også ret grimme af hudafskrabninger, men det er jo klart, for jeg blev slynget op i luften og landede, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Uheldet skete på H.C. Andersens Boulevard i København.

- Jeg kommer cyklende, og bagfra kommer der en bil. Han må have været uopmærksom på, at jeg var der, for han rammer mig. Jeg ved ikke, om det var forenden eller sidespejlet, der ramte mig. Dem, der så det, sagde, at jeg røg op i luften, forklarer hun og tilføjer. 

- Der kom en masse hen og hjalp mig. De var så søde, og også ham, der kørte ind i mig. Han var så ked af det og har også skrevet til mig i går aftes.

Rikke Chili til pressemøde for 'Divaer i junglen'. Foto: Olivia Loftlund Danske kendte - 30. mar. 2018 - kl. 13:34 Jungle-diva bombarderes med penis-billeder

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Efter sit uheld skal Rikke Chili have armen i gips i to til tre uger, og bagefter skal hun have armen i slynge. Privatfoto
Efter sit uheld skal Rikke Chili have armen i gips i to til tre uger, og bagefter skal hun have armen i slynge. Privatfoto

Lige da uheldet var sket, gik det ikke op for Rikke Chili, hvor galt det stod til.

- Jeg var forvirret og flov på en pinagtig måde. Jeg tyssede på dem, der kom for at hjælpe, og sagde, at jeg bare lige skulle sidde et øjeblik, inden jeg satte mig op på cyklen igen. Jeg var bare chokeret, men havde ikke ondt. Det kom først efter et par minutter, siger hun. 

Selvom armen er brækket, er realitystjernen ved godt mod. Dog er hun lidt træt af, at det er så besværligt at have armen i gips.

- I går var jeg oppe for at få lavet negle, men det kunne jeg så ikke. Hun kiggede bare på mig, og sagde 'Rikke, hvad havde du tænkt dig?'. Så hun kunne kun lave den ene hånd, griner hun.

Foto: Olivia Loftlund Film, tv & radio - 20. mar. 2018 - kl. 22:25 Realitydrama i junglen: De onanerede foran mig

Mest læste i flash!
Hent flere