Dansk sangerinde er død af kræft

Det tidligere medlem af det danske popband Cartoons, Karina Jensen er død

Her er Karina Jensen i aktion med bandet Cartoons. (Foto: Polfoto)
Her er Karina Jensen i aktion med bandet Cartoons. (Foto: Polfoto)

Det tidligere kvindelige medlem af det danske popband Cartoons Karina Jensen er død af kræft. Hun har siden 2012 kæmpet mod sygdommen, men har nu tabt kampen.

Det bekræfter Karina Jensens veninde Pia Kofoed Møller overfor Ekstra Bladet.

Se også: Cartoon-medlem dødssyg af kræft

Pia Kofoed Møller er en af de fem af Karina Jensens barndomsveninder, der tidligere på året startede en indsamling, der skulle gå til en alternativ kræftbehandling for Karina Jensen i Tyskland. Initiativet blev startet, fordi Karina Jensen var blevet dømt uhelbredeligt syg af det danske hospitalsvæsen. Karina Jensen efterlader sig sin mand og to små børn.

Se caremakers hjemmeside for Karina Jensen her

Fik fjernet begge sine bryster
Ifølge de fem veninders indsamlingshjemmeside caremaker fik Karina Jensen konstateret brystkræft tilbage i 2012. Hun gennemgik efterfølgende en hård og voldsom omgang kemo-terapi, der endte med, at hun fik fjernet begge sine bryster.

På Caremakers hjemmeside skrev de fem veninder følgende:

- Vi er 5 barndomsveninder,  som så inderligt ønsker at hjælpe vores elskede Karina og ikke mindst hendes familie. Lige nu står vi i en fælles livskrise, hvor vi gør vores bedste for at støtte familien i en frygtelig tid. Sygdommen tærer meget på Karinas mand og ikke mindst to små børn, som ved at mor er alvorligt syg.

- For de af jer som ikke har haft den fornøjelse at møde Karina på jeres vej kan vi fortælle, at Karina er det mest positive, entusiastiske, livsglade og ikke mindst betænksomme livsstykke og hun er et forbillede for os alle.

Mange danskere har via hjemmesiden støttet Karina Jensen, og de fem veninder nåede at samle 264.945 kroner ind til deres kræftramte veninde.

Karina Jensen var tidligere kendt som sangerinden 'Boob' i bandet Cartoons. Og her i Danmark kender vi hende fra sange som 'Witch Doctor' og  'DooDah'. Helt tilbage i år 2000 var hun kæreste med Søren Rasted, der dengang var verdenskendt for sin medvirken i bandet Aqua.

Cartoons med Karina Jensen som Boob i år 2000. (Foto: Polfoto)
Cartoons med Karina Jensen som Boob i år 2000. (Foto: Polfoto)
 

 

1 af 2 Cartoons med Karina Jensen som Boob i år 2000. (Foto: Polfoto)
2 af 2 Her er Karina Jensen i aktion med bandet Cartoons. (Foto: Polfoto)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen