Dansk sangerinde i blodigt drama

Søs Fenger blev søndag angrebet af en fugl, der hakkede hende til blods

Søs Fenger advarer andre om at passe på de ynglende fugle. Foto: Anthon Unger
Søs Fenger advarer andre om at passe på de ynglende fugle. Foto: Anthon Unger

Søs Fenger måtte søndag en tur forbi skadestuen på Gentofte Hospital. Den 57-årige sangerinde havde forinden været ude for et sandt og meget skræmmende drama.

(Arkivfoto: Poul Reib/Polfoto) Samfund Aggressiv musvåge angriber kondiløbere

En søndagstur med sin søns hundehvalp i Fælledparken i København i det gode vejr endte med sår og skrammer, da Fenger mødte en hidsig krage.

På Instagram skriver sangerinden, at hun hele to gange blev angrebet af den vrede fugl, der gik direkte efter hendes hoved.

'That’s a first! Jeg er lige blevet hakket i hovedet AF EN KRAGE! SÅ DET BLØDTE!! Pas godt på med at komme for tæt på deres unger lige nu! Den angreb TO gange', skriver Søs Fenger.

På billedet holder hun en klud mod sit hoved, der hvor fuglen hakkede hende, og angrebet var så voldsomt, at hun måtte en tur om sygehuset og have renset såret og en stivkrampevaccination.

- Der skete det, at hvalpen rendte hen mod buskadset, og derinde sad kragen med sin unge. Den skreg op for at advare, og så fløj den ud og hakkede mig, fortæller Søs Fenger til Ekstra Bladet.

Kragen hakkede hende så hårdt, at hun huden bristede og hun fik en lille flænge i hovedet.

- Jeg blev sindssyge forskrækket. Jeg kunne slet ikke forstå, at det skete for mig. Men det var en mor, der prøvede at passe på sin unge, og det respekterer jeg, siger Søs Fenger, der gerne vil advare andre.

- Der render så mange børn og leger i det område, og min opfordring er, at man holde ungerne væk fra buskadset, når fuglene har unger. Giv fuglene lidt space, siger hun. 

Sådan ser en kasuar ud. Det er imidlertid ikke denne, som angreb manden. Foto: Jukin Media 112 Kæmpefugl dræber sin ejer i Florida

Flere har kommenteret Søs Fengers opslag - blandt andre tv-værten Puk Elgård. Hun mener, at dramaet må kalde på en sang fra sangerinden.

Søs Fenger har et par dage til at komme sig oven på mødet med fuglen. Først torsdag skal hun stå på scenen igen, når hun spiller koncert på Halvandet i København.