Dansk sangerinde inviteret til kronprinsens kæmpefest: Ville kun med på én betingelse

Den danske sangerinde Tina Dickow skriver på sin Instagram-profil, at hun havde en særlig betingelse, der skulle opfyldes, før hun sagde ja til at spille til kronprinsens 50-års fødselsdagsfest

Tina Dickow skal spille for kronprinsen til hans fødselsdagsfest. En betingelse skulle dog være opfyldt, før hun sagde ja. Foto: Tariq Mikkel Khan
Tina Dickow skal spille for kronprinsen til hans fødselsdagsfest. En betingelse skulle dog være opfyldt, før hun sagde ja. Foto: Tariq Mikkel Khan

27. maj afholdes kronprins Frederiks store fødselsdagsfest i Royal Arena, og her skal en række kunstnere være med til at fejre kronprinsen. Den danske sangerinde Tina Dickow har blandt andet fået en invitation af kongehuset til at spille til festen.

På sin Instagram-profil skriver Dickow, at hun havde et specifikt krav for at deltage i festlighederne - hun ville spille en ny sang til festen.

'På fredag rammer en ny sang radioen, og her er så den lidt skæve historie bag: Jeg er nemlig blevet spurgt, om jeg vil spille til Kronprins Frederiks 50-års fødselsdagsfest d. 27. maj, og det vil jeg selvfølgelig gerne, men mit svar var: "Hvis jeg må skrive en ny sang til lejligheden!".

'Så jeg har skrevet en pænt festlig sang, ikke direkte om Kronprinsen, men inspireret af ham. En sang, der handler om,  at vi allesammen har brug for steder, hvor vi kan være os selv, anonymt, uden titler og uden de skæbner, vi hver især bærer rundt på.

'Jeg glæder mig til at se, om I synes, pigen fra Åbyhøj igen jokker i den royale spinat, i forlængelse af sagaen om mig og Kongehuset i min bog, eller om I synes, det er tip-top-pop', skriver Tina Dickow på sin Instagram-profil.

Lukas Graham og Oh Land skal også optræde
Tina Dickow har netop skrevet selvbiografien 'Tæl til Tina', som udkom i november 2017.

Det er ved at være et stykke tid siden, at den danske sangerinde har haft et album på gaden. Seneste album for Dickow var 'Whispers' fra 2014.

Udover Tina Dickow har Lukas Graham og Oh Land blandt andet også sagt ja til at spille for kronprinsen 27. maj. Værter ved showet er Mads Steffensen og Stéphanie Surrugue.

Ekstra Bladet har forsøgt at få fat på Tina Dickow, men det har ikke været muligt at få en kommentar fra hende.

Remee og Mathilde Gøhler til ELLE Style Awards. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Nyt fra X Factor-konge: Nu bliver Remees drøm til virkelighed

Foto: Mogens Flindt Danske kendte Sofie Linde stopper på DR