Dansk sangerinde: Jeg tabte 10 kilo med videobånd

Maria Lucia fortæller i 'Julies Madselskaber', hvordan hun tabte 10 kilo med fire vhs-bånd

I onsdagens afsnit af 'Julies Madselskaber' på Kanal 4 får Julie Zangenberg besøg i sit sommerhus af sangerinde og musicalstjernen Maria Lucia Rosenberg.

Maria Lucia fortæller i madprogrammet, at hun er vokset op med let adgang til kager, men på et tidspunkt valgte hun at lægge sin kost og livsstil om.

- Jeg var dårlig til at handle ind, og jeg vidste ikke noget om sund kost. Jeg spiste bare det, jeg kunne lide, så nogle gange kom jeg hjem med pasta, skumfiduser og kød. Det kan man jo ikke lave mad af, siger hun i programmet.

Så laber så Julie ud søndag aften. (Foto: Anthon Unger) TV - 10. feb. 2016 - kl. 10:10 Julie Zangenberg om sin flotte krop: Det er hårdt arbejde

Den 32-årige sangerinde begyndte sin slankekur på en noget utraditionel måde.

I stedet for at melde sig ind i et fitness-center, fordi hun er bange for fitness-centre, købte hun VHS-bånd med postordre.

- Jeg valgte at købe fire vhs-bånd med pilates, og hende, der havde lavet dem, lovede, at man ville se forandringer, hvis man fulgte dem. Men jeg skulle selvfølgelig også følge en diæt.

Christiane Schaumburg-Müller har aldrig rigtigt forstået, hvad bart maveskind laver i en et fitnesscenter. (screendump) TV - 17. feb. 2016 - kl. 11:53 Forarget Christiane til Zangenberg: - Kan du ikke tage noget tøj på, når du træner

Og da hun ikke havde helt styr på kost-delen, fik hun inspiration slankedoktor.dk.

- Jeg endte med at tabe mig 10 kilo.

Medina fortæller om sine allergier. (Foto: Jonas Olufson) TV - 24. feb. 2016 - kl. 18:13 Medina: Jeg dør, hvis jeg spiser kiwi

I 'Julies Madselskaber' får Julie Zangenberg hver uge besøg af en ny gæst, og sammen tilbereder de et tre-retters måltid.