Dansk skuespiller er blevet skilt

Den 28-årige skuespiller Thomas Ernst har mistet sit livs kærlighed, da forholdet til Kimmie Nørby er brast

Thomas Ernst og Kimmie Nørby fik kun et par måneder sammen i Los Angeles. Nu er parret blevet skilt. Foto: Mogens Flindt
Thomas Ernst og Kimmie Nørby fik kun et par måneder sammen i Los Angeles. Nu er parret blevet skilt. Foto: Mogens Flindt

Den 28-årige danske skuespiller Thomas Ernst, der især er kendt fra filmen 'Hvidsten Gruppen', fortæller til Her & Nu, at hans livs kærlighed har forladt ham.

Thomas Ernst har siden 2016 været gift med Kimmie Nørby, men i begyndelsen af i år blev parret skilt.

Det kommer efter, at parret flyttede til Los Angeles i oktober sidste år. Efter blot få måneder i Los Angeles valgte Kimmie Nørby , der arbejder som make-up artist, at bryde forholdet til Thomas Ernst for at flytte til Danmark. Et beslutning, der kom som et chok for den 28-årige skuespiller.

- Jeg blev virkelig overrasket. Jeg troede, at jeg havde både karrieren og kærligheden. Jeg syntes,at jeg havde fundet mit livs kærlighed og den smukkeste pige i hele verden og min karriere kørte fantastisk. Vi var lige kommet til USA, hvor bomben pludselig ryger. Jeg tror bare ikke, at man kan få begge dele. Jeg savner hende hver dag, fortæller han til Ekstra Bladet.

Selvom det kan være svært at se lige nu, mener Thomas Ernst, at hendes beslutning kan gavne hans karriere.

- Jeg tror, at hun har gjort mig en tjeneste ved at give mig plads. Jeg kan bare ikke helt selv se det endnu, fordi savnet er så stærkt. Men jeg tror ikke, at vi finder sammen igen, for jeg tror, hun står meget ved sin beslutning, så jeg kan ikke gøre meget andet end at acceptere det, lyder det fra den 28-årige skuespiller.

Skuespilleren lægger ikke skjul på, hvor hårdt det har været for ham at gå igennem skilsmissen. Han beskriver det, som den sværeste tid i hans liv.

- Jeg går stadig og bearbejder det. Jeg har lært, at der ikke er så meget i livet, man kan forberede sig på. Jeg har mistet Kimmie, og det betyder også, at jeg har mistet det hele. Der er ikke så meget tilbage nu. Til gengæld er mine arbejdsprojekter blevet rigtig stærke, så det er et tveægget sværd, fortæller Thomas Ernst og tilføjer:

- Jeg har troen på, at der kommer noget godt ud af det på den anden side. Kimmie og jeg har ingen kontakt i dag, så det er for det bedste.

Se også: Superstjerne afslører: Jeg troede jeg narrede folk

Følger drømmen

Den 28-årige skuespiller flyttede til Los Angeles for at forfølge drømmen om en international filmkarriere. Men jagten på drømmekarrieren kostede ham sit livs kærlighed og en masse penge ved flytningen til USA.

Thomas Ernst og Kimmie Nørby nåede kun at være gift i en kort stund, for det var allerede tilbage i 2016, at de erklærede kærligheden til hinanden.

Dog har den 28-årige skuespiller fået taget hul på sin internationale filmkarriere. I midten af april skal han starte på optagelserne af en amerikansk film med titlen 'Last Play', og han er er mere end klar på at gøre noget ud af sin karriere nu.

- Jeg bliver boende i Los Angeles for de mange muligheder her. Jeg er meget fleksibel, for nu har jeg kun mig selv at tænke på. Det gør tingene mere enkle. Jeg rejser bare rundt til de steder, hvor folk har brug for mig rent arbejdsmæssigt, lyder det optimistisk fra den 28-årige skuespiller.

Thomas Ernst er b.la. kendt for filmen 'Tarok' og tv-serier som 'Sjit Happens' og 'Mercur'. Han deltog endvidere i 'Vild med dans' i 2013, hvor han sammen med danseren Malene Østergaard blev nummer syv.

Tv-værten Christiane Schaumburg-Müller til Change undertøjsshow i Forum. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 2. apr. 2018 - kl. 11:33 Christiane planlægger stor beslutning